Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Jordan Henderson μίλησε για τις δύο φορές που η Liverpool πήρε τα πάνω της

Ο Jordan Henderson μίλησε για τις δύο φορές που η Liverpool πήρε τα πάνω της

Ο Jordan Henderson, είναι ο βασικός αμυντικός μέσος της Liverpool. όταν είναι διαθέσμος

Ο Jordan Henderson έκανε αναφορά στις δύο φορές που η Liverpool ενθαρρύνθηκε ψυχολογικά στο ‘This is Anfield’.

Με αφορμή την επιστροφή του Nathaniel Clyne στις προπονήσεις, ο αρχηγός των «Reds» ανέφερε: «Μετά τον τραυματισμό του, ο Clyne επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι μια μεγάλη ώθηση για μας γιατί πρόκειται για έναν παίκτη παγκοσμίας κλάσεως και θα μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς από τώρα μέχρι το πέρας της σεζόν. Είναι από τους παίχτες που τους θεωρούν δεδομένους, γιατί μέσα και έξω από το γήπεδο είναι χαμηλών τόνων. Όμως, οι υπόλοιποι επαγγελματίες παίκτες τον βαθμολογούν με πολύ υψηλά ποσοστά».

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Nathaniel Clyne.
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Nathaniel Clyne.

Συνεχίζει λέγοντας: «Στις προπονήσεις στην Marbella μπορούσα να δω τους παίκτες να συζητούν μεταξύ τους για το πόσο καλά φαίνεται. Η φυσική του κατάσταση είναι φανταστική, αν και είναι από μόνος του ένα γυμνασμένο άτομο. Επίσης, είναι υπέροχο και για τους Joe Gomez και Trent Alexander-Arnold-που ήταν απίστευτοι για εμάς- γιατί έχοντας την ποιότητα του Clyne πίσω τους, θα τους ωθήσει να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο».

Ο «Hendo» κάνει λόγο και για το Champions League: «Είναι κατανοητό να επικεντρωνόμαστε και να επευφημούμε την μπροστινή τριάδα-και σωστά- καθώς κάθε εβδομάδα αποδίδει. Αλλά έχοντας παίκτες με την ποιότητα των Danny Ings και Dom Solanke κάθε μέρα στη προπόνηση, σημαίνει πως πρέπει να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό».

Πιο συγκεκριμένα για τον Ings: «Όλοι γνωρίζουν το ταξίδι του μέχρι εδώ και νομίζω πως επειδή είναι τόσο συμπαθής, ο κόσμος ξεχνά την ποιότητα του στο γήπεδο. Ο Ingsy αποτελεί έμπνευση για οποιονδήποτε αθλητή, επειδή δείχνει εκείνη την ικανότητα και συμπεριφορά του ότι πρέπει να πηγαίνεις αργά και σταθερά για να πετύχεις τα όνειρα σου.»

Μίλησε για το ντεμπούτο του Ings ο Henderson.
Μίλησε για το ντεμπούτο του Ings ο Henderson.

Καταλήγει επισημαίνοντας το ντεμπούτο του Ings: «Σίγουρα το hat-trick του Sadio Mané έκλεψε την παράσταση στο ματς με την Πόρτο, αλλά το γεγονός ότι ο Ings πλαισίωσε τον Roberto Firmino στην κορυφαία διασυλλογική οργάνωση για πρώτη φορά στην καριέρα του, το καθιστά μεγάλη στιγμή για την ομάδα. Ήταν η πρώτη του εμφάνιση στο Champions League, σίγουρα όμως όχι η τελευταία του».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com