Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πόσους βαθμούς οφείλει στον Salah φέτος η Liverpool;

Πόσους βαθμούς οφείλει στον Salah φέτος η Liverpool;

Ο Mo Salah παλεύει με τους Harry Kane αλλά και Kun Aguero αναφορικά με το ποιος θα κερδίσει το χρυσό παππούτσι του πρώτου σκόρερ της Premier League για τη σεζόν 2017-2018.

Μία εξίσωση που όποιος πόνταρε τον Αύγουστο μάλλον θα τον έλεγαν τρελό αλλά να που συνέβη τελικά. Ίσως ακόμη παραμένει άδικη εν μέρει καθώς μιλάμε για δύο strikers και έναν εξτρέμ αλλά στη φετινή Liverpool όλα λειτουργούν καλά για τον Salah. Πόσα γκολ όμως των τριών κυρίων που αναφέραμε έδωσαν βαθμούς στις ομάδες τους και ποιος έχει δώσει τους περισσότερους πόντους στους συμπαίκτες και τους προπονητές του;

Μην κουράζεστε θα σας πούμε εμείς. Ο Salah. Ο Kane είναι πρώτος σκόρερ ωστόσο τα γκολ του έχουν χαρίσει 12 βαθμούς ενώ του Αιγύπτιου έχουν χαρίσει 13. Τα γκολ του Kun έχουν εξασφαλίσει 7 πόντους στη City με 8 από αυτά να είναι στο τελευταίο τέταρτο αγώνων που είχαν κριθεί ως προς το αποτέλεσμα.  Επίσης, σημειώνουμε πως τα γκολ του Kane αποτελούν το 44% των γκολ των Spurs στο πρωτάθλημα, του Salah κάτι παραπάνω από το 33% των αντίστοιχων των Reds ενώ ο Aguero έχει πετύχει 21 από τα 79 γκολ των Citizens.

Διεκδικητής του βραβείου του πρώτου σκόρερ ο Salah
Διεκδικητής του βραβείου του πρώτου σκόρερ ο Salah
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com