Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ψάχνει την 100αρα αύριο απόγευμα η Liverpool!

Ψάχνει την 100αρα αύριο απόγευμα η Liverpool!

Το ότι η Liverpool είναι μία ομάδα που έμαθε με τον Jurgen Klopp να παίζει ή και να προσπαθεί να παίζει ποδόσφαιρο το ξέρετε και το βλέπετε. Σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεστε εμάς για να το δείτε. Αποτέλεσμα αυτού είναι και το ότι η ομάδα μας μπορεί να σκοράρει πολλά γκολ και το απολαμβάνουμε.

Αύριο, στο παιχνίδι απέναντι στη West Ham το απόγευμα η Liverpool θα φθάσει τα 100 γκολ στη φετινή σεζόν αν σκοράρει μία φορά. Ασφαλώς αν σκοράρει περισσότερες, θα ξεπεράσει και τα 100. Εφόσον επιτευχθεί το 100ο γκολ στο 40ο ματς της χρονιάς, θα είναι η τρίτη γρηγορότερη επίδοση στην ιστορία του συλλόγου.

Καλύτερες εκείνη της σεζόν 1895/1896 που τα 100 γκολ επετεύχθησαν σε 30 παιχνίδια  στη δεύτερη κατηγορία ενώ τη σεζόν 2013-2014 η ομάδα του Brendan Rodgers σκόραρε 100 γκολ σε 39 παιχνίδια χωρίς να έχει ευρωπαικές υποχρεώσεις εκείνη τη σεζόν. Σημειώνουμε επίσης πως μετά την αποχώρηση του Coutinho, σε 7 παιχνίδια η Liverpool έχει σκοράρει 18 φορές ενώ η τριάδα Mane, Firmino, Salah έχει σκοράρει τα 63 από τα 99 γκολ της ομάδας μας έως τώρα.

Οι 3 κύριοι που βλέπετε έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στα 99 γκολ της Liverpool έως τώρα
Οι 3 κύριοι που βλέπετε έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στα 99 γκολ της Liverpool έως τώρα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com