Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε συζητήσεις για την καλοκαιρινή προετοιμασία η Liverpool

Σε συζητήσεις για την καλοκαιρινή προετοιμασία η Liverpool

Η ομάδα της Liverpool απέναντι στην Athletic Bilbao το καλοκαίρι.

Η χρονιά δεν έχει  φτάσει ακόμα στο τέλος της, ωστόσο η Liverpool έχει από τώρα προτάσεις στο τραπέζι για την καλοκαιρινή προετοιμασία της, ώστε ο Klopp να διαλέξει το μέρος που ο ίδιος θεωρεί κατάλληλο για την ομάδα.

Σύμφωνα με τον James Pearce της ECHO, η πρόταση που κερδίζει έως τώρα είναι οι Η.Π.Α., με την διάρκεια της παραμονής της ομάδας και τις ημερομηνίες των φιλικών της να εξαρτώνται από τις συζητήσεις μεταξύ χορηγών, διοίκησης, διοργανωτών και Klopp. Μία πιθανή ημερομηνία είναι το διάστημα μεταξύ 20 και 29 Ιουλίου, αλλά η ECHO μεταδίδει ότι δεν έχει υπογραφεί τίποτα ακόμα.

Η ομάδα της Liverpool απέναντι στην Athletic Bilbao το καλοκαίρι.
Η ομάδα της Liverpool απέναντι στην Athletic Bilbao το καλοκαίρι.

Ο Klopp θα ήταν θετικός και σε μία προετοιμασία στην Ευρώπη πριν από την έναρξη της Premier League στις 11 Αυγούστου, όμως όλα εξαρτώνται από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, το οποίο τελειώνει στις 15 Ιουλίου και οι πορείες των εθνικών ομάδων των παικτών μας θα καθορίσει πολλά πράγματα γύρω από αυτήν.

Τέλος, η ομάδα αναμένεται να δώσει τουλάχιστον ένα φιλικό στο Anfield, μετά από 4 χρόνια απουσίας λόγω των έργων στην Main Stand, ενώ υπάρχουν και σκέψεις για φιλικό τουρνουά στην βάση του Audi Cup που διοργανώνει η Bayern και συμμετείχαν οι Reds πέρυσι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com