Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αποσύρει το ενδιαφέρον της για Alisson η Liverpool

Αποσύρει το ενδιαφέρον της για Alisson η Liverpool

O Alisson δεν αισθάνεται άνετα που θα αντιμετωπίσει τον Salah

Μετά από τα δημοσιεύματα που έφερναν την Liverpool να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Roma για την απόκτηση του Alisson το καλοκαίρι, πλέον φαίνεται πως η ομάδα τερμάτισε το ενδιαφέρον της.

Σύμφωνα με την έγκυρη Melissa Reddy, την οποία επιβεβαιώνουν και οι υπόλοιποι έγκυροι (ECHO, Telegraph), η Liverpool ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του τερματοφύλακα της Roma ότι δεν ενδιαφέρεται πια για την απόκτηση του Βραζιλιάνου, για τον οποίο η ιταλική ομάδα ζητούσε 62 εκατομμύρια λίρες. Αυτό σημαίνει ότι η Liverpool θα πορευτεί με τον Loris Karius ως νούμερο ένα, τον οποίο ο Klopp θέλει βασικό για χρόνια.

Τέλος ενδιαφέροντος για Alisson.
Τέλος ενδιαφέροντος για Alisson.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η Liverpool δεν θα αποκτήσει τερματοφύλακα το καλοκαίρι. Ο Simon Mignolet κατά μεγάλη πιθανότητα θα αποχωρήσει το καλοκαίρι προκειμένου να αναζητήσει χρόνο συμμετοχής κάπου αλλού, επομένως το πιο πιθανό είναι ο Klopp να πάρει κάποιον άλλον τερματοφύλακα για να δημιουργήσει ανταγωνισμό στο Karius, όπως συμπληρώνει η Reddy. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να ανέβει ο Ward στο νούμερο δύο, όμως αυτή την στιγμή συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com