Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ετοιμάζει το σχέδιο επέκτασης της Anfield Road η Liverpool

Ετοιμάζει το σχέδιο επέκτασης της Anfield Road η Liverpool

Η σημερινή μέρα μας αφήνει κι ένα πολύ καλό νέο, καθώς μπαίνει στην τελική ευθεία το δεύτερο πλάνο επέκτασης του Anfield, το οποίο περιλαμβάνει την αύξηση χωρητικότητας της Anfield Road.

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του This Is Anfield, ο σύλλογος έχει στα χέρια του τρία σχέδια για την επέκταση της κερκίδας, με την απόφαση – και την ανακοίνωση – να αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι. Το πλάνο περιλαμβάνει αύξηση χωρητικότητας της Anfield Road End από κάτι λιγότερο από 9000 θέσεις σε 16000 θέσεις, δηλαδή μία αύξηση της τάξης των 7000 θέσεων. Επομένως, η χωρητικότητα της έδρας μας θα φτάσει τις 61000 θέσεις κι έτσι γίνεται το τρίτο μεγαλύτερο γήπεδο στην Αγγλία, πίσω από το Old Trafford και το νέο White Hart Lane που θα έχει χωρητικότητα 62000 θέσεων, ενώ και η City αναμένεται να κάνει παρόμοια επέκταση.

Προς επέκταση η Anfield Road End.
Προς επέκταση η Anfield Road End.

Εικονικά, η κερκίδα θα έχει το ίδιο ύψος με την Main Stand και θα έχει τρία διαζώματα, ενώ θα παραμείνει κλειστή κατά την διάρκεια των έργων, τα οποία θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Kirkby, το οποίου τα έργα θα ξεκινήσουν σύντομα. Η ολοκλήρωση των έργων στο Kirkby αναμένεται να γίνει το 2019 και θα κοστίσουν 50 εκατομμύρια λίρες, επομένως η ολοκλήρωση της Anfield Road θα γίνει το 2021.

Τέλος, θα υπάρχουν αλλαγές στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, η οποία θα μεταφερθεί δίπλα στην Kenny Dalglish Stand, ενώ δεν προβλέπεται επέκταση της εν λόγω κερκίδας ή του Kop για το μέλλον.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com