Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έδωσε τα χέρια με τη Juventus o Emre Can»

«Έδωσε τα χέρια με τη Juventus o Emre Can»

Ο Emre Can παρουσιάζεται ήδη ως ένας παίκτης που θα ενισχύσει τη Juventus από την επόμενη αγωνιστική σεζόν σύμφωνα με τον γνωστό Ιταλό ατζέντη , Federico Pastorello, ο οποίος μίλησε για συμφωνία ανάμεσα στις δύο μεριές.

Ο ίδιος ο παίκτης πριν από περίπου ένα μήνα είχε δηλώσει πως μιλά με τους πάντες αλλά και με τη Liverpool με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν ωστόσο η πρωταθλήτρια Ιταλίας φαίνεται να κερδίσε τη μάχη σύμφωνα με τον ατζέντη παικτών όπως ο Antonio Candreva, o Nani , o Patrice Evra και ο Kevin Prince Boateng.

«Ο Emre Can είναι τεράστια προσθήκη ειδικά από τη στιγμή που θα έρθει ως ελεύθερος. Ο Μarotta και ο Paraticci έκαναν σπουδαία δουλειά. Η Juventus ελκύει πρωταθλητές και είναι σημαντικοί οιωνοί αυτοί από τη μεριά του Γερμανού» ήταν τα λόγια του γνωστού ατζέντη.

Στο δρόμο για το Τορίνο μοιάζει ο Emre Can
Στο δρόμο για το Τορίνο μοιάζει ο Emre Can

Με τη Liverpool να μην μπορεί να συμφωνήσει με τους εκπροσώπους του παίκτη σε όσα ήταν απαραίτητα σχετικά με επέλευση ενδεχόμενης συμφωνίας φαίνεται πως η τετράχρονη παραμονή του παίκτη στο Merseyside μάλλον φθάνει στο τέλος της. Οι ελπίδες που απομένουν είναι κυρίως απόρροια του νόμου των πιθανοτήτων. Και σίγουρα εφόσον ο Can αποχωρήσει, η FSG θα πρέπει να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα των φίλων των Reds σχετικά με το ναυάγιο αυτό.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com