Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Klopp: «Εντυπωσιασμένος με τον Can»

Klopp: «Εντυπωσιασμένος με τον Can»

Jurgen Klopp και Emre Can.

Ο Jurgen Klopp είναι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που παίζει ο Emre Can καθώς φαίνεται ότι δεν τον επηρεάζει το συμβόλαιό του που λήγει.

Ο Klopp πιστεύει ότι ο Can δεν σκέφτεται το μέλλον του και κοιτάει το παρόν.Δίνει σε κάθε ματς το 100% και εντυπωσιάζει όλους τους φίλους της Liverpool με την επίδοσή του.

Το συμβόλαιο του Γερμανού στην Liverpool, τελειώνει το καλοκαίρι αλλά ακόμα υπάρχουν μερικές πιθανότητες για να μείνει στο Merseyside και την ερχόμενη χρονιά.

Στηρίζει τον Can ο Klopp.
Στηρίζει τον Can ο Klopp.

Την περασμένη Κυριακή κόντρα στην Manchester City, ο Emre έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια και ο Γερμανός προπονητής θέλει να πιστεύει ότι θα δει ίδια επίδοση από τον παίκτη του στο σημερινό ματς με την Swansea.

«Ο Emre είναι εδώ αυτή την στιγμή και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», δήλωσε ο Klopp.

«Πρέπει να δημιουργήσουμε μία κατάσταση, όπου οι παίκτες θα θέλουν να μείνουν.Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε σαν σύλλογος, σαν ομάδα και εγώ σαν προπονητής»

«Για μένα δεν υπάρχει πρόβλημα άμα ο Emre παίζει όπως αυτή την περίοδο.Ειδικά μετά τον τραυματισμό του Hendo, παίζει συνέχεια και αυτό είναι πολύ δύσκολο».

«Για 60 με 70 λεπτά, ήταν τρομερός απέναντι στην City. Θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια.Δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο, θα σας είχαμε ενημερώσει αν ήταν έτσι».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com