Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρέπει να σπάσει το ρεκόρ Van Dijk για Lemar η Liverpool

Πρέπει να σπάσει το ρεκόρ Van Dijk για Lemar η Liverpool

Lemar μάλλον πάλι από καλοκαίρι για τη Liverpool

Ο Thomas Lemar ασφαλώς και ενδιαφέρει τη Liverpool και τον Jurgen Klopp. Είτε γίνει κίνηση τώρα είτε το καλοκαίρι είναι δεδομένο πως το όνομα του Γάλλου θα παίξει πολύ.

Ωστόσο, αν πρόκειται να γίνει παίκτης των «Κόκκινων» , θα γίνει με νέο ρεκόρ μετεγγραφής του συλλόγου. Ο Virgil Van Dijk κατέχει αυτό το ρεκόρ εδώ και κάποιες μέρες μετά τη μετακίνησή του από τη Southamtpon έναντι 75.000.000 λιρών ωστόσο για τον Γάλλο διεθνή μεσοεπιθετικό θα χρειαστούν πολλά περισσότερα.

To μόνο βέβαιο ειναι πως ο Lemar θα κοστίσει πολλά χρήματα για να έρθει στο λιμάνι
To μόνο βέβαιο ειναι πως ο Lemar θα κοστίσει πολλά χρήματα για να έρθει στο λιμάνι

Σύμφωνα με τις πηγές, η Monaco θα δεχόταν νε εκκινήσει διαπραγματεύσεις για τον ποδοσφαιριστή έναντι 90.000.000 λιρών, όσο δηλαδή και η καλοκαιρινή πρόταση της Arsenal που έγινε αποδεχτή την 31η Αυγούστου από την ομάδα του Πριγκηπάτου. Σημειώστε τα λόγια μας. Για εκκίνηση διαπραγματεύσεων και όχι ντε και καλά για να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή.

Βέβαια, ο Wenger εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον παίκτη και με τον Alexis Sanchez να προορίζεται για την Manchester City, μην αποκλείετε να ανέβει ακόμη περισσότερο η τιμή. Και εκεί το ζήτημα που θα τεθεί θα αφορά το πόσο πολύ θέλει ο Klopp τον Lemar και μέχρι που προτίθεται να φθάσει για εκείνον.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com