Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Dijk : « Δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο χθες»

Van Dijk : « Δεν μπορούσε να γίνει καλύτερο χθες»

Virgil Van Dijk celebrating FA Cup goal in front of the Kop

Ο Virgil Van Dijk έγινε ο πρώτος παίκτης μετά το 1993 που έκανε το ντεμπούτο του σε Merseyside derby με την εμφάνιση του στο αρχικό σχήμα της Liverpool χθες το βράδυ.

Ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός όχι απλά σκόραρε το παρθενικό του γκολ με τη Liverpool, το οποίο χάρισε και στους Reds την πρόκριση στον τέταρτο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας αλλά και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης μετά από μια συνολικά καλή εμφάνιση. Και ο ίδιος στις δηλώσεις του μετά το ματς παραδέχθηκε πως δεν θα μπορούσε το ντεμπούτο του να ήταν πολύ καλύτερο από αυτό.

«Δε νομίζω πως μπορεί να γίνει καλύτερο. Μια φανταστική νύχτα. Άτυχοι που δεχτήκαμε γκολ αλλά το να σκοράρω το νικητήριο γκολ σε ένα ντέρμπι είναι κάτι που το ονειρεύονται όλοι. Χαίρομαι που περάσαμε καθώς πιστεύω έχουμε καλες πιθανότητες να κερδίσουμε το Κύπελλο.»  είπε ο Ολλανδός προτού αναφερθεί και στη βελτίωση που θα παρουσιάσει στο μέλλον :

«Χωρεί ακόμη πολλή βελτίωση και είναι μόνο η αρχή. Δεν είχα παίξει για πολλές εβδομάδες και είμαι χαρούμενος που περάσαμε διότι ήταν δύσκολο.»  κατέληξε ο πρώην κεντρικός αμυντικός των Celtic και Southampton.

Virgil Van Dijk
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com