Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Έκανε πρώτη κρούση για Mahrez η Liverpool»

«Έκανε πρώτη κρούση για Mahrez η Liverpool»

Το όνομα του Riyad Mahrez απασχολεί εδώ και κάποιες μέρες τη φημολογία γύρω από τη Liverpool με την αποχώρηση του Coutinho πλέον να φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό σενάριο.

Η κατά γενική πείρα συχνά αξιόπιστη γαλλική εφημερίδα L’Equipe στο σημερινό της φύλλο αποκαλύπτει κρούση της Liverpool στη Leicester σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Mahrez. O Αλγερινός μέσος έφθασε το καλοκαίρι κοντά στην έξοδο αλλά εν τέλει έμεινε στα Midlands ωστόσο υπάρχει γενική αποδοχή στις τάξεις των Foxes πως εάν φθάσει η κατάλληλη πρόταση θα αποχωρήσει.

Και οι φήμες για τον Riyad Mahrez καλά κρατούν στο λιμάνι
Και οι φήμες για τον Riyad Mahrez καλά κρατούν στο λιμάνι

Σύμφωνα με την Equipe, o Claude Puel παραμένει αισιόδοξος πως θα κρατήσει τον παίκτη ωστόσο στις τάξεις της ομάδας επικρατεί η πεποίθηση πως μία καλή πρόταση για τον ποδοσφαιριστή ίσως ταιριάζει ως η καλύτερη λύση για όλες τις μεριές.

Δεν αποκλείουμε το όνομα του Mahrez να μπει δυνατά στο προσκήνιο για τη Liverpool ανάλογα και με την έκβαση της υπόθεσης Coutinho ωστόσο επειδή οι δύο περιπτώσεις φαίνεται να αλληλοεξαρτώνται θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην πολύκροτη υπόθεση του Βραζιλιάνου.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com