Είσαι εδώ
Home > ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ > Το καυτό καλοκαίρι της υπόθεσης Coutinho

Το καυτό καλοκαίρι της υπόθεσης Coutinho

Πιθανή η επιστροφή του Coutinho, το φετινό καλοκαίρι.

Μπορεί να μην υπάρχει κάποιος κίνδυνος εκ των πραγμάτων για την ώρα για την υπόθεση Coutinho – Barcelona, όμως δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο και για το ερχόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της έγκριτης Melissa Reddy, o Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των Reds συνεχίζει να έχει στο μυαλό του το καλοκαίρι που μας έρχεται ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να αφήσει τη Liverpool για την Barcelona.

Όπως γράφει η δημοσιογράφος του Goal, o Coutinho μπορεί να δείχνει και να είναι αφοσιωμένος με την ομάδα του την φετινή σεζόν, όμως το μυαλό του για το μέλλον του δεν έχει αλλάξει. Οι Reds πήραν ένα ρίσκο το περασμένο καλοκαίρι, λέγοντας όχι στην – αρκετές φορές ενοχλητική – πίεση της Barcelona για τον Βραζιλιάνο, και για την ώρα δείχνουν δικαιωμένοι, καθώς αγωνιστικά ο Coutinho διανύει άλλη μία εξαιρετική σεζόν. Όμως όπως όλα δείχνουν, το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους Reds.

O Coutinho σκοράρει απέναντι στη Bournemouth
O Coutinho σκοράρει απέναντι στη Bournemouth

Τόσο ο Coutinho, όσο και οι εκπρόσωποί του, έχουν πάρει διάφορες προτάσεις αλλά και εχέγγυα από την ομάδα του Merseyside σχετικά με το μακροχρόνια όραμα του συλλόγου για τον παίκτη, όμως δεν δείχνουν να συγκινούνται. Από την άλλη όμως, πρόθεση της πλευράς Coutinho είναι να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα το κλίμα για την αποχώρησή του, πριν αυτή πραγματοποιηθεί. Έτσι, από τη μία στη Liverpool δεν θα πρέπει να ανησυχούν – κατά τα φαινόμενα πάντα – ότι θα έχουμε νέα επεισόδια του σίριαλ μέσα στον Γενάρη, αλλά και από την άλλη, θα πρέπει να ψάξουν τον αντιCoutinho πριν έρθει η κρούση των Καταλανών για τον παίκτη.

Το όνομα που κυριαρχεί είναι φυσικά αυτό του Thomas Lemar. O Γάλλος μεσοεπιθετικός της Monaco έφτασε μία ανάσα από τη Liverpool το περασμένο καλοκαίρι, όμως κάτι τέτοιο ίσως γίνει πραγματικότητα το καλοκαίρι που μας έρχεται. Ο παίκτης είναι όπως φαίνεται ο εκλεκτός του Klopp και γι’αυτό πριν έχουμε εξελίξεις με τον Coutinho, στη Liverpool θα ήθελαν να έχουν ξεμπερδέψει με το θέμα Lemar. Τέλος, να τονίσουμε εδώ ότι πρόθεση των Reds είναι το ποσό που θα δαπανήσει η ομάδα του Ernesto Valverde για τον παίκτη θα πρέπει να ξεπερνάει – και μάλιστα κατά πολύ – την περσινή πρόταση των 114,2 εκατομμυρίων λιρών η οποία έγινε μη αποδεκτή από τους Reds.

Όπως καταλαβαίνετε μπορεί να μην μιλάμε για «τελειωμένη υπόθεση» ή «παρουσιάσεις στο Camp Nou», όμως η περιρρέουσα αίσθηση είναι πως το καλοκαίρι που μας έρχεται και εφ’όσον οι περιστάσεις το ευνοούν, η Liverpool θα είναι αισθητά πιο ανοικτή στο να συζητήσει την παραχώρηση του πολυτιμότερου ίσως περιουσιακού στοιχείου της, του Philippe Coutinho, στην Barcelona.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com