Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Χαρούμενος ο Wijnaldum για τον Trent

Χαρούμενος ο Wijnaldum για τον Trent

Χαρούμενος για τον Trent ο Wijnaldum.

Ο Gini Wijnaldum, μίλησε για τον συμπαίκτη του, Trent Alexander-Arnold, μετά το πολύ καλό παιχνίδι που έκανε κόντρα στην Swansea City.

Ο Trent σκόραρε το πρώτο του γκολ στο Anfield, χθες το απόγευμα με την Swansea μετά από ένα πολύ καλό τελείωμα με το δεξί.Ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή για τον 19χρονο και φάνηκε πόσο το χάρηκε με τον τρόπο που πανηγύρισε.

«Είναι πάντα ιδιαίτερο όταν ένας παίκτης έρχεται από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα», είπε ο Wijnaldum.

«Στην περίπτωσή του, ήταν πάντα φίλαθλος της Liverpool, οπότε όλοι θέλουμε να τα πηγαίνει καλά γιατί είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος.Πάντα προσπαθεί να μάθει και να γίνει καλύτερος, οπότε όλοι ήμασταν χαρούμενοι όταν σκόραρε»

Σκόραρε χθες κόντρα στην Swansea ο Alexander-Arnold.
Σκόραρε χθες κόντρα στην Swansea ο Alexander-Arnold.

Ο Gini παραδέχθηκε ότι η Liverpool δεν απέδωσε όπως θα έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να τα πάει ακόμα καλύτερα.

«Πιστεύω ότι το δεύτερο ημίχρονο, ήταν μία καλή αντίδραση στο πρώτο ημίχρονο.Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν και τόσο καλό.Ήμασταν τυχεροί που σκοράραμε νωρίς, γιατί κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ.Πιστεύω δεν ήταν και η καλύτερη μας εμφάνιση αυτή τη χρονιά»

«Στο δεύτερο ημίχρονο αντιδράσαμε, ήμασταν πιο προσεκτικοί και προσπαθήσαμε να πιέσουμε ακόμα περισσότερο.Πήγε καλά, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και βάλαμε περισσότερα γκολ»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com