Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Διπλό ενδιαφέρον από Championship για Woodburn

Διπλό ενδιαφέρον από Championship για Woodburn

Ο Ben Woodburn με τον Jurgen Klopp.

Στο στόχαστρο δύο ομάδων της Championship, ώστε να «καπαρώσουν» τις υπηρεσίες του για το υπόλοιπο της σεζόν, βρίσκεται ο Ben Woodburn. O 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός των Reds βρίσκεται στην πόρτα της… προσωρινής εξόδου από το Merseyside, καθώς ο Jurgen Klopp θεωρεί πως εγγυημένος χρόνος συμμετοχής σε αντρική ομάδα και όχι στην U23 των Reds θα του κάνει καλό.

Αυτήν την συγκυρία θέλουν να εκμεταλλευτούν λοιπόν η Leeds United και η Sunderland. Οι δύο ομάδες της Championship έχουν σταμπάρει τον Woodburn, έναν εξαιρετικά ταλαντούχο και χαρισματικό επιθετικογενή παίκτη, στην προσπάθειά τους να διεκδικήσουν την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Premier League, και γι’αυτόν τον λόγο χτύπησαν και οι δύο την πόρτα της Liverpool. Η επιλογή ακόμα δεν έχει γίνει, όμως οι Black Cats έχουν ένα μεγάλο θετικό: Τον Chris Coleman.

woodburn leeds
H Leeds United ήταν όλως τυχαίως η πρώτη ομάδα που σκόραρε ο Ben Woodburn

Coleman και Woodburn έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν στην Εθνική ομάδα της πατρίδας τους, της Ουαλίας και επομένως ο Coleman θέλει να χρησιμοποιήσει αυτό εις μέρους του, πιστεύοντας πως θα πείσει έτσι τόσο τον Ben Woodburn όσο και τον Jurgen Klopp ότι η ομάδα του είναι η ιδανική για την βελτίωση και την αξιοποίηση του ταλέντου του χαρισματικού έφηβου των Reds. Η συνέχεια σε πολύ λίγες ημέρες επί των οθονών μας…

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com