Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ακούει τον κόσμο στο θέμα των εισιτηρίων η Liverpool!

Ακούει τον κόσμο στο θέμα των εισιτηρίων η Liverpool!

Οι φίλοι της Liverpool.

Την πρόθεσή της στο να διαμορφώσει μία νέα τιμολογιακή πολιτική, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες και τα θέλω του κόσμου της, κοινοποίησε η Liverpool. Σύμφωνα με ανακοίνωση των Reds στο επίσημο σάιτ τους, οι υπεύθυνοι της ομάδας άκουσας τι είχαν να πουν οι αντιπρόσωποι των φίλων των Reds στο fans forum της περασμένης Τετάρτης, 13 Δεκεμβρίου, και δεσμεύονται να συνεχιστεί ο διάλογος.

Στόχος του συλλόγου είναι να δημιουργηθεί μία διαδικασία με την οποία «όλοι θα είναι ικανοποιημένοι», όπως δήλωσε και ο CEO των Reds, Peter Moore. Σύμφωνα με τον Moore, η ομάδα δουλεύει σκληρά για να προστατεύσει και να αναπτύξει το προϊόν της, το ρόστερ της Liverpool, με σκοπό να ικανοποιηθεί ο κόσμος, καθώς στόχος τόσο της ομάδας, όσο και του κοινού είναι οι νίκες και οι τίτλοι.

Στο φόρουμ εκφράστικαν διαφορετικές απόψεις από διοίκηση και φιλάθλους, όπως ειναι η προσπάθεια επέκτασης της πολιτικής των εισιτηρίων των 9 λιρών για τους «ντόπιους» φίλαθλους της ομάδας, με την διοίκηση να δεσμεύεται ότι το λιγότερο που μπορεί να κάνει είναι να φροντίσει να πάνε στα σωστά χέρια.

Ο Peter Moore.
Ο Peter Moore.

Μετά το πέρας των συζητήσεων, υπήρξε από κοινού δέσμευση για συνέχιση των διαβουλεύσεων ώστε να συνδυαστεί με τον καλύτερο τρόπο η ανάγκη της ομάδας ως ανταγωνιστικός σύλλογος να είναι επικερδής, έχοντας ως απώτερο στόχο τις νίκες και τους τίτλους, με την θέληση του κόσμου να δει την αγαπημένη του ομάδα χωρίς να «ματώνει» οικονομικά. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Phil Dutton, ότι «υπάρχει ζήτηση, αλλά αν ο κόσμος δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις τιμές των εισιτηρίων, τότε και εμείς πρέπει να σκεφτούμε την διεύρυνση της τιμολογιακής πολιτικής.»

«Ακόμα κι αν δεν υπήρχε συμφωνία σε όλα τα μέτωπα, εντούτοις υπάρχει ξεκάθαρη δέσμευση από όλες τις πλευρές να δουλέψουν μαζί για να εξασφαλίσουν καλύτερα τα συμφέροντα και του συλλόγου και των οπαδών. Αυτό είναι ενθαρρυντικό για το μέλλον και παρ’όλο που δεν έχουμε από τώρα κάποια συμφωνία, η εντιμότητα και η έγνοια των συζητήσεων στο forum έθεσε σωστές βάσεις ώστε να επαναληφθεί η ίδια διαδικασία τον Ιανουάριο, πριν την οριστικοποίηση του budget της σεζόν 2018-19» σχολίασε ο Tony Barrett, o επικεφαλής ενδιάμεσος μεταξύ συλλόγου και φιλάθλων.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com