Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ύμνοι του McAllister για τον φανταστικό Salah

Ύμνοι του McAllister για τον φανταστικό Salah

O Salah μοιάζει ασταμάτητος για τη Liverpool!

O Gary McAllister μήκε στη λίστα των ανθρώπων που μίλησαν δημόσια με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη της χρονιάς μέχρι τώρα για το σύνολο του Klopp.

O McAllister αποθέωσε τη συνεισφορά του Αιγύπτιου μέχρι τώρα
O McAllister αποθέωσε τη συνεισφορά του Αιγύπτιου μέχρι τώρα

O πρώην μέσος αλλά και βοηθός προπονητή του Brendan Rodgers για λίγους μήνες στη Liverpool στάθηκε όχι μόνο στα γκολ του Salah αλλά και στις συνεχείς επιλογές που δίνει στους συμπαίκτες του, πράγμα απαραίτητο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο κατά τη γνώμη του.

«Είναι φανταστικός από την πρώτη στιγμή που ήρθε εδώ.  Είναι προφανής η όρεξη του να μπει στην περιοχή και να σκοράρει όταν τον βλέπεις να αγωνίζεται. Όχι μόνο σκοράρει αλλά και φτιάχνει γκολ. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο βλέπεις πολλούς παίκτες να ζητούν τη μπάλα αλλά εκείνος τρέχει συνέχεια στην πλάτη των αμυντικών και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στις αντίπαλες ομάδες. Δεν χρειάζεται να στεκόμαστε στους αριθμούς του. Χρειάζεται απλά να συνεχίσει να κάνει ό,τι κάνει.  Χρειάζεται απλά να παίρνει τη μπάλα και να μπαίνει στην περιοχή. Δεν υπάρχει λόγος να προσθέσουμε πίεση με κάποιο νούμερο αλλά αν συνεχίσει έτσι σίγουρα μπορεί να προσθέσει άλλα 10» είπε ο McAllister στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com