Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Άξιζε τη νίκη η Liverpool σύμφωνα με τον Klopp

Άξιζε τη νίκη η Liverpool σύμφωνα με τον Klopp

O Klopp θεωρεί πως η ομάδα του είναι ήδη πολύ καλή αλλά υπάρχει πολύς χώρος για βελτίωση

Την αντίληψη ότι η Liverpool έκανε αρκετές φάσεις για να αξίζει την νίκη στο χθεσινοβραδινό παιχνίδι με τη West Brom, εξέφρασε ο Jurgen Klopp. O προπονητής των Reds, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του περιόρισε αρκετές καλά το δυνατό σημείο των Baggies, τα στημένα, και είχε αρκετές ευκαιρίες να κερδίσει το παιχνίδι και να πάρει το τρίπονο.

«Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολη δουλειά και είχαμε ξεκάθαρες αρμοδιότητες.» είπε ο Klopp. «Ήταν ξεκάθαρο ότι κάθε στημένο θα ήταν κίνδυνος – η ενδεκάδα μας δεν ήταν η υψηλότερη – και εκείνοι, ακόμα και όταν το φάουλ γινόταν στο δικό τους μισο το κάνανε κανονικό στημένο. Δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι, μόνο μία καλή φάση με την κεφαλιά που απέκρουσε ο Loris, σε όλα τα άλλα αμυνθήκαμε εξαιρετικά. Έπειτα είχαμε την μπάλα και αυτή ήταν η ιστορία της αναμέτρησης, την είχαμε στα πόδια μας όλη την ώρα.»

Άψογο rotation από τον Klopp μέχρι στιγμής.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν λίγο σφιγμένοι, κακός συγχρονισμός κινήσεων, όχι όπως θα έπρεπε. Οι πάσες μας ήταν λίγο καθυστερημένες και ήμασταν στατικοί. Αλλά ακόμα κι έτσι είχαμε τρεις ή τέσσερις καλές ευκαιρίες. Δύο μεγάλες και δύο που έχουμε σκοράρει ήδη σε ανάλογες περιπτώσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, αλλάξαμε σύστημα αρκετές φορές για να προβληματίσουμε περισσότερο και είχαμε ευκαιρίες συν το ακυρωθέν γκολ. Δεν ήταν βραδιά για 3-4 γκολ αλλά περιμέναμε αυτή τη μία στιγμή που δεν ήρθε ποτέ. Πρέπει να το δεχτούμε.»

Μοιραστείτε το!

One thought on “Άξιζε τη νίκη η Liverpool σύμφωνα με τον Klopp

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com