Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Κάλεσμα του Karius για ανασυγκρότηση και αντίδραση

Κάλεσμα του Karius για ανασυγκρότηση και αντίδραση

Karius

Tην ανάγκη να βρει πάλι η Liverpool τον ρυθμό της και να αντιδράσει στο παιχνίδι με την Bournemouth, τόνισε στις δηλώσεις του ο Loris Karius. O Γερμανός τερματοφύλακας που αγωνίστηκε στη θέση του ελαφρώς τραυματία Mignolet μπορεί να ήταν αρκετά καλός όποτε χρειάστηκε, όμως είδε την ομάδα του να κολλάει στο μηδέν. Η 2η συνεχόμενη ισοπαλία βρίσκει τους Reds προβληματισμένους και ο Karius κάλεσε για ανασυγκρότηση.

«Τα τελευταία δύο παιχνίδια ήταν αρκετά προβληματικά για εμάς, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε» είπε ο Karius. «Υπάρχουν τόσα παιχνίδια που έρχονται και άλλες ομάδες που θα έχουν θέμα σε άλλες περιόδους, επομένως εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και να είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο Bournemouth για να πάρουμε το τρίποντο. Υπάρχουν πολλοί πόντοι για να πάρουμε, οπότε πρέπει να ξεπεράσουμε το αποψινό.»

Ο Loris Karius με τον προπονητή του, Jurgen Klopp.
Ο Loris Karius με τον προπονητή του, Jurgen Klopp.

«Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά αμυντικά, οπότε αυτό είναι ένα θετικό που πρέπει να πάρουμε από σήμερα» συνέχισε ο Karius. «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στην Premier, όπως δεν θα είναι ούτε αυτό με την Bournemouth. Πέρυσι είχε γίνει τρελή αναμέτρηση. Φυσικά και θέλουμε τους τρεις βαθμούς και μετά με την Arsenal θα είναι τεράστιος αγώνα, αλλά τώρα έχουμε την Bournemouth και σκεφτόμαστε αυτήν. Αλλά ναι, είναι σημαντικό να βρούμε τους τρεις βαθμούς και τον ρυθμό μας ξανά» κατέληξε ο 23χρονος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com