Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έσπασε ιστορικό ρεκόρ στο Amex Stadium η Liverpool!

Έσπασε ιστορικό ρεκόρ στο Amex Stadium η Liverpool!

Η Liverpool συνεχίζει και σκοράρει πολλά γκολ, εντός και εκτός έδρας.Αυτό, την βοήθησε να σπάσει ένα νέο ρεκόρ το Σάββατο κόντρα στην Brighton.
Η ομάδα του Jurgen Klopp, σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, νικώντας το Σάββατο την Brighton με 1-5.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Κόκκινων στο πρωτάθλημα, στην έδρα των Γλάρων.Το σκορ άνοιξε ο Emre Can, ακολούθησαν 2 γκολ από τον Roberto Firmino, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Coutinho ο οποίος έβαλε το 4ο γκολ.Το 5ο και τελευταίο, μπήκε με αυτογκόλ του Dunk.Οι γηπεδούχοι είχαν μειώσει προσωρινά σε 1-3, με penalty του Murray.

Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν μετά το 4ο γκολ κόντρα στην Brighton.
Οι παίκτες της Liverpool πανηγυρίζουν μετά το 4ο γκολ κόντρα στην Brighton.

Η νίκη των Reds στο Amex Stadium, βοήθησε την Liverpool να σπάσει ένα ιστορικό ρεκόρ.Οι Κόκκινοι, έχουν νικήσει σε 53 από τα 57 γήπεδα που έχουν αγωνιστεί στην Premier League.Κάτι το οποίο δεν έχει καταφέρει άλλη ομάδα.

Η Liverpool, έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα σε ομάδες που ανεβαίνουν την κατηγορία, αλλά και σε ομάδες που ετοιμάζονται να αλλάξουν έδρα.

Τα 4 γήπεδα τα οποία είναι απόρθητα από τους Reds, είναι το Wembley, (θυμίζουμε την πρόσφατη ήττα από την Tottenham με 4-1), το Bloomfield Road, (ήττα 2-1 από την Blackpool στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Dalglish στον πάγκο), το Bramall Lane της Sheffield United (3 επισκέψεις για την Liverpool, έχοντας 2 ισοπαλίες και μία ήττα) και το City Ground της Nottingham Forest (5 επισκέψεις, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες).

Το 58ο γήπεδο που θα επισκεφτεί η Liverpool, θα είναι το John Smith Stadium της Huddersfield, τον επόμενο μήνα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com