Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σοβαρός τραυματισμός σε παίκτη της Spartak Moscow

Σοβαρός τραυματισμός σε παίκτη της Spartak Moscow

Σημαντική απουσία για την ομάδα του Massimo Carrera.

Σημαντική απουσία για την Spartak Moscow εν όψει Liverpool, καθώς ο αριστερός της μπακ, τραυματίστηκε χθες στο 3-1 κόντρα στην Zenit St Petersburg.

Ο Dmitri Kombarov, δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή της Spartak Moscow στο Λίβερπουλ την ερχόμενη βδομάδα, καθώς χτύπησε πολύ σοβαρά στα πλευρά χθες, σε αγώνα του ρώσικου πρωταθλήματος.

Η Liverpool χρειάζεται έναν βαθμό κόντρα στους Ρώσους την επόμενη βδομάδα για να μπορέσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League.Σε περίπτωση νίκης, οι Reds τερματίζουν στον όμιλο πρώτοι.

Ο Dmitri Kombarov της Spartak Moscow.
Ο Dmitri Kombarov της Spartak Moscow.

Η ομάδα του Massimo Carrera, θα πάει στην Αγγλία για την νίκη, παρά την σημαντική απώλεια που έχουν.Να τονίσουμε ότι η Spartak Moscow μετράει ένα αήττητο σερί 11 αγώνων.

Χθες, επικράτησαν με 3-1 της Zenit St Petersburg, με μία πολύ καλή εμφάνιση.Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 12΄ο Samedov, ενώ το 2-0 ήρθε στο 30′ από τον Luiz Adriano.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 35′ σε 2-1 με τον Criscito, ενώ στο 85′ ο Fernando δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες.Το τελικό 3-1 διαμορφώθηκε στο 98′ με γκολ του Pasalic.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com