Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Πίκρα» Mignolet για το γκολ της ισοφάρισης

«Πίκρα» Mignolet για το γκολ της ισοφάρισης

Στην πικρή γεύση που άφησε στον ίδιο το γκολ της ισοφάρισης και ο τρόπος που αυτό ήρθε στάθηκε ο Simon Mignolet. O Βέλγος, μιλώντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο γκολ του Willian, το οποίο ήταν κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ και το οποίο άφησε τον Βέλγο,  που είχε κάνει αρκετές εξαιρετικές επεμβάσεις ως τότε, ανήμπορο να αντιδράσει, μιας και βρισκόταν λίγο πιο έξω απ’την γραμμή του.

«Νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη και είναι πάντα δύσκολο να το αποδεχτείς όταν δέχεσαι ένα γκολ ατυχίας όπως αυτό.» σχολίασε ο Mignolet. «Νομίζω ότι τα πήγαμε καλά, είχαμε τις ευκαιρίες μας. Στο πρώτο ημίχρονο, όπως περίμεναν όλοι, η Chelsea έπαιξε καλά στις αντεπιθέσεις, αλλά ήμασταν σε καλή κατάσταση και ο Mo σκόραρε στο δεύτερο μέρος. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς όχι μόνο με τον τρόπο που σκοράρει αλλά και όπως αμύνεται όταν δεν έχει κατοχή. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Εμείς μετά έπρεπε να αμυνθούμε, αλλά δυστυχώς σκοράρανε στο τέλος.»

willian mignolet

«Πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια και θα συνέρθουμε για να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο» κατέληξε ο Βέλγος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com