Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Φαβορί για Brooks Liverpool και Tottenham;

Φαβορί για Brooks Liverpool και Tottenham;

Ο νεαρός David Brooks της Sheffield United αποτελεί μία από τις πλέον «καυτές» προοπτικές στο χώρο του κέντρου σε ολόκληρη τη Βρετανία.

Κάτι το ταλέντο του, κάτι η τακτική χρησιμοποίησή του από τους Blades και κάτι η εξαιρετική έως τώρα πορεία πρωταθλητισμού της ομάδας από το Sheffield στην Championship, τον έχουν φέρει για τα καλά στο προσκήνιο.

O Brooks στα γήπεδα της Championship
O Brooks στα γήπεδα της Championship

Ο Brooks έκανε μάλιστα πριν από λίγες μέρες και το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Ουαλίας απέναντι στον Παναμά στο Cardiff και αναδείχθηκε σε πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης. Σύμφωνα με τη Sunday Mirror, όλες οι μεγάλες αγγλικές ομάδες τον έχουν σημειωμένο στο μπλοκάκι τους ωστόσο Liverpool και Tottenham είναι εκείνες που έχουν προς το παρόν το προβάδισμα.

Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα μας συνδέεται με τον 20χρονο Ουαλό μέσο αλλά ήταν ένα όνομα που είχε γραφτεί σποραδικά και το καλοκαίρι. Μένει να δούμε αν όντως ο Klopp ενδιαφέρεται για τον παίκτη και αν ναι, ελπίζουμε να μην προκύψει μία νέα περίπτωση Dele Alli με τα γνωστά σε όλους σας αποτελέσματα.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com