Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Henderson : «Δεν πρόκειται να σταματήσει ο Salah»

Henderson : «Δεν πρόκειται να σταματήσει ο Salah»

O Henderson θεωρεί πως έπονται και άλλα γκολ από τον Αιγύπτιο

Ο Jordan Henderson έστειλε προειδοποίηση στους άμεσους ανταγωνιστές της Liverpool πως ο Mohamed Salah δεν σκοπεύει να σταματήσει να σκοράρει.

Ο πρώτος σκόρερ της Premier League με 9 τέρματα σε 12 αγώνες , Salah, δεν έδειξε ποτέ πως πρόκειται να αφήσει το πόδι από το γκάζι σύμφωνα με τον Henderson.

O Henderson εξήρε το συμπαίκτη του
O Henderson εξήρε το συμπαίκτη του

«Απλά θέλω να συνεχίσει έτσι αν και ποτέ δεν έδειξε να αφήνει το πόδι από το γκάζι.  Συνεχίζει να δουλεύει σκληρά στην προπόνηση, σκοράρει και συνολικότερα δουλεύει πολύ για την ομάδα και αυτό μας βοηθά όλους σαν σύνολο.  Είναι φανταστικός όλη τη σεζόν και οφείλει να συνεχίσει όπως όλοι μας να τα πηγαίνουμε καλά.» είπε ο Hendo που μίλησε με ικανοποίηση για τη χθεσινή εμφάνιση απέναντι στη Southampton.

«Είμαστε πανευτυχείς με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.  Πριν τη διακοπή κλείσαμε καλά και ήταν σημαντικό να συνεχίσουμε τώρα με όλη τη δουλειά που κάναμε πιο πριν.  Ήμασταν φανταστικοί σήμερα από την αρχή μέχρι το τέλος και μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα.  Καλή αρχή μετά τη διακοπή και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι με ένα μεγάλο παιχνίδι μεσοβδόμαδα.» κατέληξε ο διεθνής Άγγλος μέσος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com