Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Έτοιμος για την επιστροφή του ο Coutinho

Έτοιμος για την επιστροφή του ο Coutinho

Σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Philippe Coutinho θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, στο φιλικό της Βραζιλίας με την Αγγλία, στις 14 Νοεμβρίου.

Ο Βραζιλιάνος, έχασε τα τελευταία 3 παιχνίδια της Liverpool μετά τον τραυματισμό που είχε στην προπόνηση, όμως ταξίδεψε κανονικά με την αποστολή της Βραζιλίας για τα φιλικά παιχνίδια της ομάδας.

Στην αρχή δεν ξέραμε κατά πόσο ήταν σε θέση ο Coutinho να ταξιδέψει και να αγωνιστεί αλλά τώρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τον δούμε να παίζει σε όλα τα φιλικά.

Ο γιατρός της Εθνικής Βραζιλίας, Rodrigo Lasmar, πιστεύει πως ο Coutinho θα είναι 100% έτοιμος να παίξει, κόντρα στην Αγγλία.

Ο Coutinho με την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας
Ο Coutinho με την φανέλα της Εθνικής Βραζιλίας

«Ο Coutinho είχε έναν μυϊκό τραυματισμό, στον προσαγωγό του αριστερού μηρού.Είναι στην τελική φάση της αποθεραπείας του.Ξέρουμε ότι δεν θα είναι 100% έτοιμος αγωνιστικά, αλλά επιλέξαμε να κάνει την τελική αποθεραπεία μαζί μας»

«Η περίπτωση να αγωνιστεί κόντρα στην Ιαπωνία είναι λίγο δύσκολη, αλλά δουλεύουμε για να βεβαιωθούμε ότι θα είναι έτοιμος κόντρα στην Αγγλία.Λογικά δεν θα παίξει με την Ιαπωνία.Άμα δούμε ότι είναι έτοιμος, θα ξεκινήσει στον πάγκο και θα αγωνιστεί λίγα λεπτά.Υπάρχει όμως πολύ μικρή πιθανότητα.Στόχος μας είναι να μπορέσει να αγωνιστεί στο δεύτερο παιχνίδι»

Η Εθνική ομάδα της Βραζιλίας έκανε κανονικά προπόνηση, με τον Philippe Coutinho να κάνει θεραπείες με τον φυσιοθεραπευτή Ricardo Sasaki.

«Αύριο θα κάνουμε πάλι ασκήσεις χωρίς μπάλα.Άμα τα πράγματα πάνε καλά, θα ξεκινήσει να προπονείτε με μπάλα από την Τετάρτη»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com