Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Σίγουρα πολλά γκολ»- η άποψη των αντιπάλων

«Σίγουρα πολλά γκολ»- η άποψη των αντιπάλων

Οι Κόκκινοι θα αναμετρηθούν με την West Ham αυτό το Σάββατο στο London Stadium, και με δεδομένο ότι πάντα οι αναμετρήσεις με τα Σφυριά πρόσφεραν θέαμα- με αποκορύφωμα την περσινή νίκη της Liverpool με 4-0, o Henry Jackson του This Is Anfield Blog, έψαξε να βρει τι σκέφτονται οι «αντίπαλοι» γι’ αυτόν τον αγώνα, ρωτώντας τον Danny Rust, της Essex Echo.

 

Ερ: Πιστεύεις στον Slaven Bilic ή νομίζεις ότι ο χρόνος του τελείωσε;

Απ: Ακόμα πιστεύω ότι ο Bilic είναι ο κατάλληλος άνθρωπος γι’ αυτή τη δουλειά. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι καλός manager- και όλοι είδαμε πως ως προπονητής της Κροατίας σταμάτησε την Εθνική Αγγλίας στα προκριματικά του Euro 2008.

Είναι κυριολεκτικά παθιασμένος με τη δουλειά του. Η περσινή σαιζόν ήταν πραγματικά δύσκολη, λόγω της μετακίνησης της ομάδας στο νέο γήπεδο, αλλά η πρώτη του χρονιά στην ομάδα ήταν μία από τις καλύτερες που έχουν ζήσει τα Σφυριά στην πρόσφατη ιστορία τους.

Οι David Sullivan και David Gold είπαν ότι πηγαίνοντας την ομάδα στο London Stadium, θα κατάφερναν να δελεάσουν έτσι παίκτες παγκόσμιας κλάσης να μπουν στο roster της.

Στην πρώτη του σαιζόν πάντως ο Bilic, κατάφερε να φέρει μόνο τους Zaza και Jonathan Calleri ως προσθήκες στην επίθεση, οι οποίοι δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Κατά τη γνώμη μου, ο Bilic δεν υποστηρίχθηκε αρκετά στις μεταγραφικές περιόδους, και δεν έχουμε δει ακόμα αυτούς τους παγκόσμιας κλάσης παίκτες να έρχονται στην ομάδα.

Είναι γνωστό πάντως ότι οι Sullivan και Gold υποστηρίζουν τους managers τους και έχουν απολύσει μόνο έναν. Τον Avram Grant το 2009 και αφού η ομάδα είχε υποβιβαστεί.

Στον Sam Allardyce έδωσαν το περιθώριο να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του-στη χρονική του διάρκεια, και πιστεύω ότι το ίδιο θα συμβεί και με τον Bilic, του οποίου το συμβόλαιο λήγει του χρόνου και ο οποίος τα κατάφερε αρκετά καλά,δεδομένου του budget που είχε.

 

Ερ: Ποιοι ήταν οι τρεις καλύτεροι παίκτες των Σφυριών αυτή τη σαιζόν και για ποιο λόγο;

Απ: Αν και δεν έπαιξε τακτικά, πιστεύω ότι ο Declan Rice έδειξε τις απίστευτες προοπτικές που έχει. Στα 18 του, έχει αρκετό χρόνο για να βελτιωθεί. Όταν όμως έπαιξε ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της West Ham.

Επίσης αν και η άμυνα της ομάδας αυτή τη σαιζόν είχε πολύ «φτωχή» απόδοση, η απόκτηση του Pablo Zabaleta, αποδείχθηκε πολύ έξυπνη κίνηση. Είναι φοβερά έμπειρος παίκτης και δίνει τα πάντα για την ομάδα, οπότε είναι και ο αγαπημένος των φιλάθλων.

Ο Javier Hernandez επίσης έπαιξε καλά ως τώρα, αλλά πιστεύω ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά του. Οι φίλαθλοι της ομάδας πιστεύουν ότι θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα βάλει 20 γκολ σε μία σαιζόν μετά τον Tony Cottee.

 

Eρ: Πως είναι τώρα η ζωή στο London Stadium; Μπορείτε να το λέτε το σπίτι μας?

Απ: Μετά από τόσα χρόνια στο Upton Park, το London Stadium δεν μοιάζει με έδρα μας και ούτε θα γίνει ποτέ.Στο Upton Park οι θεατές βρίσκονταν κοντά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ τώρα βρίσκονται μίλια μακριά από αυτόν.

Άρα είναι πολύ δύσκολο να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα αντίστοιχη με εκείνη του Upton Park. Αν εξαιρέσουμε την ατμόσφαιρα που ζήσαμε στις περσινές μας νίκες εναντίον των Tottenham και Chelsea ,σε κανένα άλλο αγώνα δεν νιώσαμε το γήπεδο αυτό σαν σπίτι μας.

 

Ερ: Πως σου φάνηκε η Liverpool ως τώρα αυτή τη σαιζόν;

Απ: Για τη Liverpool είναι η ιστορία των δύο ημιχρόνων. Με τους Coutinho, Mane, Slah, Firmino και Sturridge έχουν μία από τις καλύτερες επιθέσεις της Premier League.

Στον αγώνα όμως εναντίον της Tottenham φάνηκε ότι ο Klopp δεν κατάφερε να λύσει τα αμυντικά τους προβλήματα,και ο Simon Mignolet δεν θα έπρεπε να αποτελεί την πρώτη τους επιλογή ως τερματοφύλακα.

Επιθετικά κατά περιόδους υπήρξαν πολύ καλοί αλλά αμυντικά δεν είχαν καθόλου καλή απόδοση.

 

Ερ: Στον αγώνα του Σαββάτου που πιστεύεις ότι θα δοθούν οι μάχες- κλειδιά;

Απ: Και οι δύο ομάδες έχουν πρόβλημα στην άμυνα. Η West Ham έχει δεχθεί πολλά τέρματα ως τώρα αυτή τη σαιζόν, ενώ και η άμυνα της Liverpool έχει πρόβλημα αυτοπεποίθησης.

Νομίζω ότι η ομάδα που θα κερδίσει τη μάχη του κέντρου θα κερδίσει και τους τρεις βαθμούς.

Ο Georginio Wijnaldum έπαιξε πολύ καλά ως τώρα για τη Liverpool. Είναι ικανός να καλύψει όλο τον αγωνιστικό χώρο ενώ μπορεί και να σημειώσει γκολ. Αν η West Ham του επιτρέψει να έχει τη μπάλα στα πόδια τότε θα κάνει τη ζημιά με κάποια assist. Οι Mark Noble και Cheikhou Kouyate θα πρέπει να τον κρατήσουν «ήσυχο».

 

Ερ: Ποιον παίκτη της Liverpool θα έπαιρνες στη West Ham;

Απ: Τον Coutinho ή τον Mane, αλλά αφού και οι δύο είναι τραυματίες θα έπαιρνα τον Wijnaldum. Κάνει ότι πρέπει να κάνει ένας παίκτης του κέντρου- αμύνεται, έχει εμπιστοσύνη με τη μπάλα στα πόδια του, κόβει επιθέσεις ,έχει καλή πάσα και σκοράρει.

 

Ερ: Τέλος, ποιο προβλέπεις ότι θα είναι το σκορ του αγώνα;

Απ: Με δεδομένη την κακή άμυνα και των δυο ομάδων , θα μπουν πολλά γκολ, οπότε θα ποντάρω σε ισοπαλία με τελικό σκορ 2-2.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com