Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το γράμμα του Coutinho για 17χρονο φίλο των Reds που «έφυγε»

Το γράμμα του Coutinho για 17χρονο φίλο των Reds που «έφυγε»

Δυστυχώς, οι άνθρωποι – ή ακόμα χειρότερα, τα παιδιά – που μας αφήνουν νωρίς, ακόμα και την σήμερον ημέρα, είναι πολλά. Ένα από αυτά τα παιδιά είναι ο 17χρονος φίλος των Reds, Curtis Allen, ο οποίος έχασε την μάχη με την λευκαιμία. Και ο Philippe Coutinho δεν ξέχασε τον νεαρό φίλο των Reds, τον οποίο γνώρισε πέρυσι τον Νοέμβριο.

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Βραζιλιάνος έγραψε μερικά λόγια για να εκφράσει την λύπη του για τον Curtis που δεν βρίσκεται πια μαζί μας.

«Με μεγάλη λύπη μου έμαθα πως ο δικός μας Curtis Allen «έφυγε». Ήταν μεγάλος φαν των Reds και ήταν μεγάλη τιμή μου να τον γνωρίσω. Είχε τόσο ζωηρή προσωπικότητα. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί με την οικογένειά του και σας σκεφτόμαστε όλοι. Ο Θεός να σας ευλογεί. Δεν θα περπατάτε ποτέ μόνοι σας.»

Ο Curtis Allen πέρασε μία μέρα στο Melwood χάρη στην συνεργασία της Liverpool με την φιλανθρωπική δράση Make A Wish κι εκτός του Philippe, έβγαλε φωτογραφίες με τους Georginho Wijnaldum και Dejan Lovren, ενώ γνώρισε και τον Jurgen Klopp και άλλους Reds.

«Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου. Στο μέλλον, όταν θα νιώθω πεσμένος, θα κοιτάζω τις φωτογραφίες και θα θυμάμαι εκείνη την μέρα, ώστε να συνεχίσω να παλεύω.» είχε πει στην ECHO.

Ως liverpool.gr, ευχόμαστε να κρατάς αυτές τις στιγμές κι εκεί πάνω και να κοιτάς κάτω με χαμόγελο. Καλή ανάπαυση, φίλε Curtis.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com