Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Ζω για τη Liverpool»

«Ζω για τη Liverpool»

Μετά τα περσινά του προβλήματα όταν και έβλεπε το όνομα του να συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις αποστολές της ομάδας, αλλά να συμμετέχει μόνο 8 φορές ως βασικός σε σύνολο 18 εμφανίσεων, ο Alberto Moreno επέστρεψε φέτος δριμύτερος!

Και παρά την απόκτηση του Andrew Robertson από την Hull City, o Ισπανός κατάφερε να μονοπωλήσει τη θέση του αριστερού μπακ στην ομάδα του. Εξήγησε λοιπόν στο matchday programme των Κόκκινων ,τις θυσίες που αναγκάστηκε να κάνει για να κερδίσει τη θέση του βασικού στην ομάδα που αγαπά!

«Είμαι ευτυχισμένος που τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα για μένα, και θα έλεγα ότι ως τώρα είχα μια αρκετά καλή σαιζόν, αν όχι την καλύτερη μου ως επαγγελματία ποδοσφαιριστή.» είπε.

«Είμαι κοντά στην κορυφή, αλλά τίποτα δεν έρχεται χωρίς σκληρή δουλειά. Η βοήθεια που δίνεις στην ομάδα έχει τις ρίζες της στις θυσίες που κάνεις, στη σκληρή δουλειά στην προετοιμασία αλλά και στην πρόκληση του ανταγωνισμού.» συνέχισε.

«Αυτό φυσικά συμβαίνει γιατί θέλω να παραμείνω στη Liverpool που είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Η καλή απόδοση στους αγώνες συντελεί στην ευτυχία τόσο μέσα, όσο και έξω από τον αγωνιστικό χώρο για σένα και την οικογένεια σου.»

«Ζω για τη Liverpool. Αγαπώ τη Liverpool.Πάντα θέλω να κερδίζω όταν φορώ τη φανέλα της ομάδας.» δήλωσε.

Ο Moreno κατάφερε ως τώρα να συνεισφέρει με 3 assists-σε αγώνες του Champions League όλες τους, σε 14 εμφανίσεις για την ομάδα.Πιο πριν είχε 8 σε 109 εμφανίσεις.

Το παραπάνω στατιστικό υπογραμμίζει τη βοήθεια που δίνει ο παίκτης στην επίθεση των Κόκκινων από τα αριστερά και πιστεύει ότι αποτελεί απόδειξη της αφοσίωσης του στους στόχους της ομάδας.

«Πάντα θέλεις να βοηθάς την ομάδα σου, και ειδικά όταν ως αμυντικός μπορείς και βγάζεις κάποια assist, είναι κάτι που σε κάνει πολύ ευτυχισμένο.» πρόσθεσε.

«Πάνω απ’ όλα αποτελεί ένδειξη ότι βοηθάς την ομάδα και ότι τα πηγαίνεις καλά και ατομικά αλλά και ως μέρος του συνόλου.» ολοκλήρωσε.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com