Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Southgate: «Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση στην Εθνική»

Southgate: «Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση στην Εθνική»

Η λίστα των διεθνών για τα φιλικά με Γερμανία και Βραζιλία περιείχε μεγάλα ονόματα εκτός, με τους Oxlade-Chamberlain, Sturridge, Defoe και Smalling στους απόντες. Τη θέση τους πήραν νεαροί παίκτες, με τον Joe Gomez να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτούς. Κάπως έτσι ο Gareth Southgate επέλεξε να περάσει το μήνυμα: «Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση στην Εθνική». Και το δήλωσε κιόλας.

«Η ταχύτητα με την οποία εξελίσσονται μερικοί νεαροί παίκτες δεν γίνεται να μείνει απαρατήρητη και δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να μείνει σίγουρος για την θέση του στην Εθνική. Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση στην Εθνική.»

«Κανείς δεν έχει σίγουρη θέση στην Εθνική». Για ποιον χτυπά η καμπάνα, Ox;

»Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε κάθε θέση. Οπότε ενώ τώρα γνωρίζω ποιους θα έπαιρνα μαζί μου στην Ρωσία, αυτό μπορεί να αλλάξει σε έξι μήνες.»

Καμπανάκι στους διεθνείς, συμπεριλαμβανομένων και των Ox και Sturridge που ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους με τις ομάδες τους; Ή και μία προσπάθεια να «καπαρώσουν» νεαρά ταλέντα που ενδεχομένως να προσσεγιστούν από τις χώρες καταγωγής τους (βλέπε Tammy Abraham); Μάλλον ένας συνδυασμός και των δύο. Αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δικοί μας δεν μπορούν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους για το επόμενο καλοκαίρι.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com