Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ευχάριστα νέα για Salah

Ευχάριστα νέα για Salah

Νέα που θα ηχήσουν πολύ ευχάριστα στα αυτιά του Jurgen Klopp ήρθαν από την Αίγυπτο. Πιο συγκεκριμένα αφορούν στην μη κλήση του Mohamed Salah για το επερχόμενο παιχνίδι της Αιγύπτου το Νοέμβριο απέναντι στη Γκάνα.

Ευχάριστα νέα η απουσία του Salah από την αποστολή της Αιγύπτου

Η Αίγυπτος εξασφάλισε μετά από 27 χρόνια την παρουσία της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας με το νικηφόρο πέναλτι του εξτρέμ της Liverpool τον περασμένο μήνα και το παιχνίδι απέναντι στους Γκανέζους έχει καθαρά το χαρακτήρα τυπικής διαδικασίας. Στο πλαίσιο αυτό, ο προπονητής της Αιγύπτου δεν κάλεσε τον Salah στην αποστολή επιτρέποντας του να παραμείνει στο Melwood και να έχει χρόνο να δουλέψει με την ομάδα του αλλά και να γλυτώσει τα πιθανώς επιζήμια μεγάλα ταξίδια αλλά και την έλλειψη προπονήσεων κατά την επιστροφή των διεθνών στους συλλόγους τους.

Ο Mohamed Salah έχει ήδη 10 γκολ σε 15 εμφανίσεις με τους «Κόκκινους» παρότι μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολα σπάταλος μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Έχει ήδη διαψεύσει πολλούς που έκαναν λόγω το καλοκαίρι για υπεραξία πληρωθείσα από τη Liverpool προς τη Roma και συνεχίζει τη λίστα παραδειγμάτων παικτών που έγιναν πολύ καλύτεροι αφού αποχώρησαν από την Chelsea.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com