Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Το deal που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Το deal που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ!

Ο Dani Alves μιλάει για την αποτυχημένη μεταγραφή του στην Liverpool το 2006, ενώ είχε κλείσει συμφωνία με τους Reds.

Ο τότε προπονητής της Liverpool, Rafa Benitez, είχε εντοπίσει τον Alves, ως δεξί εξτρέμ και όχι δεξί μπακ.Οι τρομερές εμφανίσεις του Βραζιλιάνου με την Sevilla, είχαν εντυπωσιάσει τον coach των Κόκκινων.

Το deal μεταξύ των δύο πλευρών δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί καθώς η Liverpool κινήθηκε για τον  Jermaine Pennant.

Ο Alves τελικά, το 2008, θα μετακομίσει στην Βαρκελώνη και την ομάδα της Barcelona, όπου εκεί θα κατακτήσει 5 πρωταθλήματα και 3 Champions League.Με τις εμφανίσεις του ο Βραζιλιάνος μπακ, είχε κερδίσει άξια τον τίτλο του καλύτερου δεξιού μπακ στον κόσμο.Έναν τίτλο που για πολλούς κρατάει και μέχρι σήμερα.

«Είχα συμφωνία με την Liverpool.Για κάποιον λόγο, η συμφωνία χάλασε τελευταία στιγμή και δεν ξέρω γιατί.Δεν ήμουν εγώ αυτός που χάλασε την μεταγραφή»

«Είχα άλλους ανθρώπους να με εκπροσωπούν εκείνη την περίοδο.Κάτι παρόμοιο έγινε και στην καριέρα μου αργότερα με την Chelsea και την Real Madrid»

«Όλα κατέληξαν τέλεια για τους φιλάθλους της Barcelona αλλά και για μένα που κατάφερα να γράψω ιστορία στο Camp Nou»

Ο Dani Alves, ήταν μεταγραφικός στόχος της Manchester City το καλοκαίρι αλλά η μεταγραφή του δεν ολοκληρώθηκε και ο Βραζιλιάνος κατέληξε στην PSG.Ο Alves δεν έκρυψε πως θέλει να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Premier League.

«Έχω ακόμα αυτή την φιλοδοξία, ναι, αλλά δεν ξέρω άμα θα γίνει τώρα.Πιστεύω υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνω πρώτα εδώ στην PSG»

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com