Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Ανατροπή και ήττα για την U23

Ανατροπή και ήττα για την U23

Αβεβαιότητα για το μέλλον του Wilson.

Την ήττα με 1-2 από τη Leicester City, μόλις μία βδομάδα μετά τη μεγάλη νίκη επί της Manchester United υπέστη η U23 του συλλόγου, στο Prenton Park. Οι μικροί Reds, παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με γκολ του Harry Wilson, δεν απέδωσαν καλά και ηττήθηκαν εν τέλει από τις «αλεπούδες» με ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Η Leicester μπήκε από την αρχή του αγώνα καλύτερα από τους Reds, ανέβηκε, έκανε φάσεις και θα μπορούσε να πει κιόλας ότι το γεγονός του προβαδίσματος της Liverpool την αδικούσε. Η ομάδα του Neil Critchley προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με τον Harry Wilson, ο οποίος μετά από ασίστ του Danny Ings εκτέλεσε τον τερματοφύλακας της Leicester, Eldin Jakupovic, γράφοντας το 1-0. Η χαρά των Reds δεν κράτησε πολύ πάντως, καθώς ο Muskwe, μετά από λάθος της κόκκινης άμυνας νίκησε τον Kamil Grabara, γράφοντας το 1-1 λίγο πριν το ημίχρονο.

Η Leicester στο δεύτερο μέρος είχε ξανά την πρωτοβουλία, η Liverpool προσπάθησε να βρει και αυτή τις φάσεις της με τον Danny Ings αλλά και τον Yan Dhanda να είναι αρκετά δραστήριοι, όμως κανείς δεν μπορούσε να χαμογελάσει. Στο τέλος αυτός που το έκανε ήταν η Leicester. Oι αλεπούδες εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τον έξτρα χρόνο της αναμέτρησης, και με τον Hughes έγραψαν το τελικό 1-2 στις καθυστερήσεις.

Αυτή η ήττα για τους Reds μείωσε τη διαφορά τους από τη δεύτερη Everton στους δύο πόντους, για την Premier League 2.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com