Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πεντάρα» για την U18

«Πεντάρα» για την U18

Συνέχεια στο αήττητο ξεκίνημά της έδωσε η U18 της Liverpool, η οποία επέστρεψε δύο φορές στο παιχνίδι για να επικρατήσει με 5-2 της West Brom.

Το σκορ άνοιξε για τους Baggies ο Sam Wilding, με τον Curtis Jones να ισοφαρίζει για την Liverpool. Δύο πέναλτι για West Brom και Liverpool, τα οποία εκτέλεσαν εύστοχα οι Myles Hall και Adam Lewis αντίστοιχα, έκλεισαν το ημίχρονο στο 2-2.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν παράσταση για έναν ρόλο, με την Liverpool να μπαίνει μπροστά στο σκορ με τον Glatzel, ενώ ο Millar που μπήκε ως αλλαγή στο 62′ χτύπησε δις για τους εφήβους Reds, ορίζοντας το τελικό 5-2.

Ήταν δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Steven Gerrard και για τον ίδιο προπονητικά, καθώς οι δύο βασικοί του κέντρου, Edvard Tagseth και Liam Coyle, απουσίαζαν λόγω διεθνών υποχρεώσεων και τραυματισμού στην μέση αντίστοιχα, με τους Glatzel και Dixon-Bonner να τους αντικαθιστούν, ενώ επίσης ντεμπούτο κάτω από τα γκολπόστ έκανε ο Viteslav Jaros. Εν τέλει, οι τρεις πόντοι κατέληξαν στην ομάδα του Steven Gerrard, η οποία συνεχίζει απτόητη στην πορεία της στο πρωτάθλημα.

Liverpool U18s: Jaros, Hunter, Lewis, R. Williams, Glennon, Dixon-Bonner, Longstaff, Glatzel (Sharif, 69), McAuley (Millar, 62), Jones (Clayton, 73), Camacho. Έμειναν στον πάγκο: B.Williams, Raitanen.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com