Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Εντυπωσιασμένος με Salah ο Henry

Εντυπωσιασμένος με Salah ο Henry

Ο πρώην θρύλος της Arsenal, Thierry Henry, ανέφερε πως η μεταγραφή του Mohamed Salah στην Liverpool, προοριζόταν για μεγάλα πράγματα.

Ο πρώην παίκτης της Roma, έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα στους Reds έχοντας σκοράρει ήδη 6 φορές.Ο Αιγύπτιος winger, δείχνει ακούραστος καθώς παίζει διαρκώς και τρέχει κυριολεκτικά πάνω κάτω.

Μετά την πρόσφατη επιτυχία του με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου (η Αίγυπτος προκρίθηκε στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά από 28 χρόνια) ο Salah γύρισε στο Anfield ως ήρωας.

Ο 25χρονος δείχνει μέχρι στιγμής το πόσο άξιζε η μετεγγραφή του στο λιμάνι.Οι έως τώρα εμφανίσεις του, έχουν αφήσει εντυπωσιασμένο τον θρύλο της Arsenal αλλά και της Premier League, Thierry Henry.

«Για μένα ο Salah είναι μοναδικός, έχει κάτι ξεχωριστό.Θα είναι μία ξεχωριστή παρουσία για την Liverpool.Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι ειλικρινής.Δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιο παίκτες πλέον»

«Δεν πιστεύω ότι με τις δηλώσεις του ήθελε να αποδείξει κάτι στον Mourinho, αλλά για να αποδείξει στον κόσμο της Liverpool ποιος είναι.Ότι είναι ένας παίκτης σαν τον Coutinho»

Παρά την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Manchester United το Σάββατο, ο Salah ήταν για ακόμη μία φορά θετικός στο παιχνίδι του, κάτι το οποίο περιμένουμε να δούμε και στο αποψινό παιχνίδι με την Maribor στην Σλοβενία.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com