Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Lovren: «Έχω ξεπεράσει τους σωματικούς πόνους»

Lovren: «Έχω ξεπεράσει τους σωματικούς πόνους»

Στο δεύτερο μέρος της χθεσινής συνέντευξης τύπου του εν όψει του αποψινού Maribor-Liverpool για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, ο Dejan Lovren κλήθηκε να απαντήσει σε ακόμα ένα πλήθος ερωτημάτων για την ομάδα και για τον εαυτό του.

Ας τα δούμε με τη σειρά:

  • Για το πώς η ομάδα διαχειρίζεται τις αυξημένες υποχρεώσεις της συγκριτικά με πέρυσι:

«Νομίζω ότι τα καταφέρνουμε αρκετά καλά. Παίζαμε στο Europa League όταν ήρθε ο Klopp, οπότε και τότε δεν είχαμε ρεπό, και θεωρώ ότι είμαστε μαθημένοι σε αυτό. Είναι μία πρόκληση – θέλεις να παίζεις σε κάθε παιχνίδι και να κερδίζεις σε κάθε παιχνίδι. Είναι σίγουρα μία πρόκληση για όλους. Όλοι θέλουν να είναι μέρος αυτής της διοργάνωσης, και να το ευχαριστηθούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Είμαστε εδώ, χρειάζεται να εστιάσουμε εδώ ώστε να περάσουμε τη φάση των ομίλων, και ύστερα να δούμε πού βρισκόμαστε.»

  • Για τους σωματικούς πόνους που πρόσφατα δήλωσε ότι είχε:

«Είμαι εντάξει τώρα. Είχα θέματα με την πλάτη και τη βουβωνική μου χώρα μέχρι πριν λίγες εβδομάδες…μέχρι πριν μία βδομάδα, για να είμαι ειλικρινής. Έμεινα εκτός από το πρώτο παιχνίδι των εθνικών ομάδων και αυτό νομίζω ότι με βοήθησε να κάνω τον πόνο να υποχωρήσει λίγο. Ήμουν ζορισμένος, όμως τώρα έχει τελειώσει και αισθάνομαι γερός.»

Αποτέλεσμα εικόνας για dejan lovren maribor

  • Για το πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Liverpool:

«H Liverpool είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες, με εξαιρετική παράδοση, με αμέτρητα τρόπαια, με πολλούς εξαιρετικούς παίκτες. Δε μπορώ καν να μετρήσω πόσοι είναι όλοι μαζί, όμως θα ξεχώριζα τον Steven Gerrard επειδή έπαιξα μαζί του. Όταν βγαίνεις έξω από την Ευρώπη, όταν πηγαίνεις στην Ασία, βλέπεις πόσο σπουδαία είναι αυτή η ομάδα, καταλαβαίνεις πραγματικά πόσο μεγάλη είναι.»

  • Για το αν έχει μιλήσει με το πρώην παίκτη της Liverpool και συμπατριώτη του, Igor Biscan εν όψει του αποψινού παιχνιδιού:

«Ναι, φυσικά και έχουμε μιλήσει. Βρισκόμαστε γενικά σε επαφή και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι τώρα στη Σλοβενία. Ήταν πολύ μεγάλη του επιτυχία που πήρε μία μικρή κροατική ομάδα (Rudes) και την ανέβασε στην πρώτη κατηγορία, ήταν ένα μικρό θαύμα. Μακάρι αύριο (σ.σ. απόψε) να έχω την ευκαιρία να μιλήσω μαζί του μετά το παιχνίδι.»

  • Για το πόσα πράγματα γνωρίζει για τη Maribor:

«Σε προσωπικό επίπεδο είχα ενδιαφερθεί από πριν για τη Maribor, όταν έπαιζα στην Κροατία, οπότε πάντα σεβόμουν αυτή την ομάδα. Είναι εδώ για κάποιο λόγο, έχουν κάποιους εξαιρετικούς παίκτες και το αξίζουν που παίζουν στο Champions League. Δε θα είναι εύκολο για εμάς, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να επιτύχουμε αύριο (σ.σ. απόψε)

Αυτό ήταν το δεύτερο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης τύπου του Dejan Lovren, οποίος αναμένεται  να συνθέσει για ακόμη μία φορά κεντρικό αμυντικό δίδυμο με τον Joel Matip.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com