Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Μπράβο στον Moreno»

Robertson: «Μπράβο στον Moreno»

Στη φετινή σεζόν μέχρι στιγμής ο Alberto Moreno έχει κερδίσει τη μάχη από τον Andrew Robertson για τη θέση του βασικού αριστερού back.

Παρόλα αυτά ο Robbo χειροκρότησε λεκτικά την άνοδο της απόδοσης του Ισπανού.

Οι δηλώσεις του Σκωτσέζου για λογαριασμό του BBC Scotland ήταν οι εξής:

«Για μένα και για τον Moreno, αν ξεκινήσουμε βασικοί, όλα καλά. Αν δεν ξεκινήσουμε, το ρεαλιστικό είναι να βρισκόμαστε στην κερκίδα ή να μην ταξιδέψουμε καθόλου.» είπε.

«Έχουμε επιθετικογενείς παίκτες στον πάγκο που μπορούν να μπουν και να αλλάξουν το παιχνίδι, κάτι που συνήθως χρειαζόμαστε.»

Αποτέλεσμα εικόνας για andy robertson alberto moreno

Όπως αναφέρει και η Echo, o Robertson έχει ήδη εντυπωσιάσει τον Klopp με την προσωπικότητα και την ταπεινότητά του.

Δείγματα καλού χαρακτήρα έδειξε και με τα καλά λόγια που είχε να πει για τον Moreno, παρότι ουσιαστικά ο Ισπανός του έχει στερήσει τη θέση του βασικού:

«Ο James Milner έπαιζε στη θέση του αριστερού back ολόκληρη την περασμένη σεζόν, και αυτό πιθανότατα έκανε πολλούς εκεί έξω να σκεφτούν ότι ο Moreno έχει τελειώσει από τη Liverpool, όμως έχει δουλέψει πολύ σκληρά στην προπόνηση για να βελτιωθεί. Έχει παίξει καλά όσο είναι εδώ.»

«Είναι απογοητευτικό για μένα, γιατί ο ερχομός μου μάλλον τον ‘ξεσήκωσε’, όμως πιστεύω ότι ουσιαστικά έδωσε στην ομάδα δύο καλούς αριστερούς αμυντικούς», είπε κλείνοντας ο Andy, εννοώντας με αυτή του την τελευταία πρόταση ότι η μετεγγραφή του από τη Hull City έδωσε κίνητρο στον Moreno να παλέψει πιο ενεργά για την παραμονή του στην ομάδα και την επαναφορά του στη βασική ενδεκάδα.

 

 

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com