Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σκέφτονται Can στη United;

Σκέφτονται Can στη United;

Το ζήτημα του Emre Can παραμένει μία άλυτη εξίσωση για τη Liverpool. Οι Reds δεν κάνουν πίσω αναφορικά με τη ρήτα αποδέσμευσης ωστόσο ίσως χρειαστεί να υποχωρήσουν αν στη στάθμιση buy out ή χάνουμε έναν σημαντικό παίκτη ελεύθερο υπερισχύσει η πρώτη επιλογή. Ο Can βέβαια όσο δεν ανανεώνει μπορεί από τον Ιανουάριο να υπογράψει προσύμφωνο με οποιαδήποτε ομάδα της αρεσκείας του και υπάρχουν ήδη φήμες πως τον «ζαχαρώνει» η ομάδα του Jose Mourinho.

Η United μάλλον έχει για τελευταία σεζόν τον Michael Carrick ωστόσο και το συμβόλαιο του Ander Herrera λήγει το καλοκαίρι του 2018. Μπορεί ο Matic να είναι ο μακροχρόνιος αντικαταστάτης του Άγγλου μέσου αλλά ο Mourinho παρουσιάζεται θετικός για τον Γερμανό μέσο της Liverpool. Μάλιστα, σύμφωνα με φήμες, τα δελτία του Javier Ribalta, αρχισκάουτ της United, είναι πολύ καλά για τον παίκτη.

Το θέμα Can δύσκολα θα κλείσει άμεσα ωστόσο καλό θα ήταν να μην αποκλείσουμε την πιθανότητα να υπάρξει εν τέλει συμφωνία. Ωστόσο ήδη η Liverpool χωρίς να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, ρισκάρει αδικαιολόγητα.. Να σημειώσουμε πως μετεγγραφή ευθέως από τη μία ομάδα στην άλλη έχει να γίνει λίγο παραπάνω από μισό αιώνα ωστόσο εδώ έχουμε αστερίσκο καθώς αν συνέβαινε ποτέ μία μετακίνηση του Can στη United θα ήταν ως ελεύθερη μετεγγραφή.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com