Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Hendo: «Έπρεπε να κερδίσουμε άνετα»

Hendo: «Έπρεπε να κερδίσουμε άνετα»

Όπως και ο προπονητής, έτσι και ο αρχηγός δήλωσε απογοητευμένος από την έκβαση του χθεσινού αγώνα στη Μόσχα, ενώ ανέφερε ότι βάσει της ροής του παιχνιδιού η ομάδα μας έπρεπε όχι απλά να κερδίσει, αλλά να περάσει «αεράτα» από την έδρα της Spartak.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Jordan Henderson στο BT Sport αμέσως μετά τη λήξη:

«Με τις ευκαιρίες που είχαμε και με τον τρόπο με τον οποίο ελέγξαμε το παιχνίδι, έπρεπε να κερδίσουμε άνετα.»

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η Liverpool ήταν άτυχη, απάντησε: «Πρέπει να σιγουρευόμαστε πρώτα ότι δε δίνουμε εύκολα ευκαιρίες για γκολ στον αντίπαλο, και αν το είχαμε κάνει αυτό απόψε στη χειρότερη περίπτωση θα νικούσαμε 0-1, όμως συνεχίζουμε.»

Αποτέλεσμα εικόνας για jordan henderson spartak moscow vs liverpool

«Μία άλλη μέρα είμαι σίγουρος ότι θα είχαμε βάλει τρία ή τέσσερα γκολ. Επίσης μπορούσε να είχε δοθεί ένα penalty στον Mohamed Salah. Οπότε συνολικά, νομίζω ότι η εμφάνισή μας ήταν αξιοπρεπής αλλά όχι αρκετά καλή για να κερδίσουμε.»

Η ρωσική ομάδα εστίασε ξεκάθαρα περισσότερο στα αμυντικά της καθήκοντα, όμως ο Hendo δε στάθηκε σε αυτό για να δικαιολογήσει την απώλεια δύο βαθμών:

«Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, κάποιες φορές αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις και οφείλεις να προσπαθείς να βρεις τις λύσεις», επεσήμανε ο αρχηγός της ομάδας μας κλείνοντας τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις του.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com