Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > «Ποτέ δεν σκέφτηκα να πουλήσω τον Daniel»!

«Ποτέ δεν σκέφτηκα να πουλήσω τον Daniel»!

O Jurgen Klopp αποκάλυψε ότι παρά την έντονη φημολογία σύμφωνα με την οποία θα πουλούσε τον Daniel Sturridge αυτό το καλοκαίρι, δεν υπήρξε ποτέ η πιθανότητα σκέψης του για κάτι τέτοιο. Αιτία σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης ήταν βέβαια η συνεχιζόμενη ροπή του παίκτη να τραυματίζεται εύκολα, κάτι που περιόρισε σημαντικά μάλιστα πέρυσι τις συμμετοχές του σε μόλις 11 στην αρχική ενδεκάδα.

Ο Klopp μάλιστα είπε ότι όποιες συζητήσεις έγιναν με τον παίκτη του, είχαν ως επίκεντρο την ανάδειξη των δυνατοτήτων του στο μέγιστο.

«Ναι κάναμε τέτοιες κουβέντες και όλα πήγαν καλά.» δήλωσε ο Γερμανός στη Liverpool Echo. «Δεν ήταν όμως κουβέντες του στυλ ‘Πότε μπορώ να φύγω;’ ή ‘Που μπορώ να πάω;’ «.»Όχι τέτοια πράγματα. Απλά κάναμε τα σχέδια μας για τη νέα σαιζόν.» 

Από τότε που πέτυχε 24 τέρματα στην Premier League τη σαιζόν 2013/14 , o επιθετικός των Κόκκινων έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς ,οι οποίοι του επέτρεψαν να αγωνισθεί μόλις 25 φορές στην αρχική ενδεκάδα σε 3 χρόνια.

Ελπίζουμε φέτος να αποδειχθεί σιδερένιος και να βοηθήσει την επίθεση των Κόκκινων ξανά, στην προσπάθεια τους, τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com