Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ > 02/09/1893 : Ο Πρώτος Επίσημος Αγώνας της Liverpool

02/09/1893 : Ο Πρώτος Επίσημος Αγώνας της Liverpool

Σαν σήμερα το μακρινό 1893, η ομάδα μας έδωσε τον πρώτο της επίσημο αγώνα στην τότε δεύτερη κατηγορία της Football League. Αντίπαλος της η Middlesbrough Ironopolis, την οποία και νικήσαμε 2-0 εκτός έδρας.  Ο επιθετικός Malcolm McVean ήταν αυτός που σκόραρε το πρώτο γκολ της Liverpool σε πρωτάθλημα μετά από μία ώρα αγώνα, ενώ το δεύτερο το πέτυχε ο Joe McQue. Σε αυτόν τον αγώνα έκανε την μοναδική του συμμετοχή με την πρώτη ομάδα ο James Henderson ενώ ντεπούτο έκαναν ο χάφ Patrick Gordon, ο επιθετικός James Scott και ο θρυλικός Matt McQueen. Αυτός ήταν επίσης ο πρώτος αγώνας πρωταθλήματος που έγινε στο ιστορικό Paradise Ground του Middlesbrough.

Το ρόστερ της Liverpool για τη σεζόν 1893-1894

Στην πίσω σειρά βρίσκονται οι παράγοντες: John Dermott, Benjamin Bailey, Sidney Cooper, Thomas C Howarth, Alexander Nisbet, H Cooper, C Gibson, HP Ellis, L Crosthwaite.

Στην μεσαία σειρά οι παίχτες: John McCartney, Matt McQueen, Andrew Hannah, Billy McOwen, Duncan McLean, Douglas Dick, David Henderson, trainer F Whiteway.

Στην κάτω σειρά οι: Patrick Gordon, Malcolm McVean, Joe McQue, Jim McBride, John McKenna, o Πρόεδρος John Houlding, J Ramsay, Harry Bradshaw, Jimmy Stott, Hugh McQueen.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com