Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σε πολύ καλή κατάσταση δηλώνει ο Sturridge!

Σε πολύ καλή κατάσταση δηλώνει ο Sturridge!

Ο Άγγλος επιθετικός της ομάδας μας δηλώνει υγιέστατος και απόλυτα ετοιμοπόλεμος, καθώς και αισιόδοξος ότι μπορεί να έχει μία θετική σεζόν τόσο ατομικά, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

Μετά από μία pre-season στην οποία άφησε καλές εντυπώσεις στον Klopp, (σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γερμανός) και κάνοντάς τον να υποκλιθεί στη φυσική του κατάσταση, ο Daniel ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι του Anfield με την Crystal Palace, ενώ σε αυτό με την Arsenal πέτυχε και το πρώτο του γκολ για φέτος.

«Φυσικά», ήταν η απάντηση που έδωσε όταν ρωτήθηκε από την Premier League Productions αν αισθάνεται πλήρως υγιής.

«Έτσι είναι η φύση του ποδοσφαίρου, άλλες φορές νιώθεις εξαιρετικά, άλλες όχι. Πάντα προσπαθείς να είσαι διαθέσιμος και να πιέζεις τον εαυτό σου μέχρι να τον φτάσεις στα όριά του. Δε θέλεις να κάνεις πίσω, θέλεις να ‘σπρώξεις’ τον εαυτό σου μέχρι τα όριά του.»

«Νιώθω γερός όσο ποτέ, είμαι έτοιμος να παλέψω. Είχα εξαιρετική pre-season, κατά τη διάρκεια της οποίας ένιωθα πολύ καλά, και ανυπομονώ για το μέλλον για να είμαι ειλικρινής.» 

O Sturridge έκανε δηλώσεις και μετά τη νίκη της ομάδας μας επί της Arsenal με 4-0:

«Συμφωνώ απόλυτα», απάντησε ερωτηθείς αν θεωρεί ότι φέτος θα είναι δύσκολο για τους αντιπάλους της Liverpool να την αναχαιτίσουν.

«Νομίζω ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούμε γενικά, όχι μόνο όταν παίζουμε εντός έδρας, έχει να κάνει με την πίεση ψηλά, με το να ξεκινάμε παίζοντας γρήγορα, με το να πιέζουμε πολύ τον αντίπαλο και να τον υποχρεώνουμε σε λάθη ώστε μετά να αξιοποιούμε τους χώρους στην αντεπίθεση, όπως είδατε (στο παιχνίδι με την Arsenal).«

«Ήταν ένα θαυμάσιο αποτέλεσμα για μας και μία εξαιρετική επίδειξη των ικανοτήτων μας.»

Αποτέλεσμα εικόνας για liverpool vs arsenal 4-0

Παρά τον ρόλο που έχει παίξει ο Daniel στο δυναμικό ξεκίνημα των Reds στη φετινή σεζόν και την παραδοχή του για την ‘ήσυχη αυτοπεποίθηση’ που επικρατεί στο εσωτερικό περιβάλλον της ομάδας, ο Άγγλος επιθετικός δεν παρασύρεται.

«Προσωπικά ακολουθώ πάντα τον ‘ταπεινό δρόμο’, ο οποίος μου δείχνει ότι είναι καλύτερα να μην ενθουσιαζόμαστε υπερβολικά τόσο νωρίς στη σεζόν«, πρόσθεσε.

«Πιστεύω ότι όλοι όσοι δεν είναι μέσα στην ομάδα έχουν μία γνώμη για το πόσο μακριά μπορούμε να πάμε. Εμείς έχουμε μία ‘ήσυχη αυτοπεποίθηση’, όμως είναι σημαντικό να μην ενθουσιαστούμε γιατί τα πράγματα αλλάζουν στο ποδόσφαιρο.»

«Μερικές φορές με ένα ή δύο ατυχή αποτελέσματα βγαίνεις ‘εκτός κούρσας’, και είδατε την περασμένη σεζόν ότι υπήρξαν ομάδες που ενώ δεν ξεκίνησαν απαραίτητα καλά την ολοκλήρωσαν καλά, οπότε είναι σημαντικό για εμάς να κοιτάζουμε ένα-ένα τα παιχνίδια, να μην ενθουσιαζόμαστε.»

«Στο τέλος της μέρας κάθε παιχνίδι μετράει. Το θέμα δεν είναι να κερδίσουμε τις ‘μεγάλες’ ομάδες ή τις ‘μικρές’ ομάδες, το θέμα είναι να εκλαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι ως σημαντικό.»

«Οφείλουμε να έχουμε τη σωστή στάση σε κάθε παιχνίδι και να του δίνουμε τη σωστή βαρύτητα.»

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com