Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Σενάρια για Lucas Vazquez

Σενάρια για Lucas Vazquez

Την Κυριακή η Liverpool θα αντιμετωπίσει την Arsenal στο Anfield για την 3η αγωνιστική της Premier League.

Λίγες μέρες πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι, σενάρια από την Ισπανία και πιο συγκεκριμένα από την Don Balon, αναφέρουν πως οι Reds και οι Κανονιέρηδες ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Lucas Vazquez.

Ο παίκτης της Real Madrid, δεν παίρνει τον επιθυμητό χρόνο συμμετοχής στην ομάδα του.Μία πιθανή μεταγραφή στην Premier League ίσως τον βοηθήσει να βρει αγωνιστικό ρυθμό γιατί πρόκειται για ένα καλό παίκτη που μπορεί να προσφέρει.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι, θεωρούν πως η Liverpool θα κινηθεί για τον παίκτη σε πιθανή αποχώρηση του Coutinho, για την ενίσχυση της επίθεσης.Πάντως κάτι τέτοιο δεν φαντάζει δυνατό γιατί οι άνθρωποι της Liverpool έχουν αρνηθεί όλες τις προτάσεις της Barcelona για τον Βραζιλιάνο.

Από την άλλη πλευρά, η Arsenal θέλει να κάνει μία καλή επένδυση για το μέλλον.Πολλά συμβόλαια παικτών τελειώνουν τον επόμενο χρόνο και ο Arsene Wenger θα ήθελε έναν νέο παίκτη στην επίθεση των Κανονιέρηδων.

Ο Vazquez είναι ένα καλό ταλέντο αλλά δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην Real.Μετά και τις πρόσφατες τρομερές εμφανίσεις του Marco Asensio, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα για τον 26χρονο.

Η Liverpool θα παίζει στο Champions League και είναι έξτρα κίνητρο για τον Ισπανό.Αλλά όλα αυτά δεν παύουν να είναι σενάρια.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com