Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εξαντλήθηκε η νέα εμφάνιση!

Εξαντλήθηκε η νέα εμφάνιση!

Η νέα φανέλα της Liverpool είχε εξαρχής τεράστια ζήτηση, από το ντεμπούτο της στο ματς απέναντι στην Middlesborough τον Μάιο. Παρά το πιο σκούρο κόκκινο σε σχέση με άλλα χρόνια, το ρετρό στυλ της εμφάνισης, που παραπέμπει στην μεγάλη Liverpool της δεκαετίας του ’80, έκανε τους φιλάθλους να την λατρέψουν. Τόσο, που πλέον αποτελεί την δημοφιλέστερη εμφάνιση στην ιστορία του Anfield, έχοντας εξαντληθεί!

Παρά ταύτα, οι φίλαθλοι μπορούν να παραγγείλουν την εμφάνιση, όμως δεν θα μπορέσουν να την έχουν στα χέρια τους νωρίτερα από τα μέσα Οκτωβρίου. Η Liverpool εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

«Η εμφάνιση της χρονιάς 2017-18 έγινε η πιο δημοφιλής στην ιστορία των Reds, με τα αναμνηστικά κομμάτια της να έχουν απροσδόκητα μεγάλη ζήτηση, λόγω του ρετρό στυλ της το οποίο τονίζει τα λαμπρά 125 χρόνια ιστορίας της» 

Επομένως, όσοι δεν έχετε παραγγείλει ακόμα την νέα εμφάνιση, αλλά σκοπεύετε να το κάνετε, θα χρειαστεί να περιμένετε για λίγο καιρό. Το μόνο σίγουρο είναι πως αργά ή γρήγορα, θα γίνει δική σας!

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com