Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα τολμά rotation υπό προυποθέσεις o Klopp

Θα τολμά rotation υπό προυποθέσεις o Klopp

Ο Jurgen Klopp παραδέχθηκε πως νιώθει ήδη την τεράστια πίεση γύρω από την εκκίνηση της σεζόν για τη Liverpool και τα αποτελέσματα που πρέπει να πάρουν οι «Κόκκινοι». Η Liverpool με 5 παιχνίδια μέσα στον Αύγουστο χρειάζεται αποτελέσματα για να μείνει ζωντανή στις δύο οργανώσεις που συνιστούν τους βαρύτερους στόχους της και ο Klopp δήλωσε πως δεν θα φοβηθεί στιγμή να προβαίνει σε rotation αν οι αλλαγές του αποδίδουν.

« Όλοι έχουμε πίεση και η αρχή είναι πυρετώδης. Πρέπει αμέσως να αποδώσεις. Η διαφορά φέτος είναι πως είναι πολύ δύσκολο για παράδειγμα με μία ισοπαλία να πετάξεις δύο πόντους ή να έχεις 4 αντί για 6 αλλά πρέπει να το καθορίσουμε εμείς αυτό. Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό σε προκριματικό Champions League με ένταση και για τις δύο ομάδες και για αυτό κάναμε το Σάββατο τις αλλαγές. ΟΚ με τον Trent είναι διαφορετική περίπτωση διότι δεν μπορείς να τον αφήσεις να παίξει 4 παιχνίδια σε 8 μέρες αλλά οι υπόλοιποι ξεκουράστηκαν διότι είναι πολύ έντονη η πνευματική ένταση. Η προετοιμασία έχει φιλικά παιχνίδια αν και δεν μου αρέσει ο χαρακτηρισμός αυτός. Εκεί ακόμη και αν διορθώσεις λάθη κανείς δε ενδιαφέρεται  και η διαφορά δε θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη στο πρώτο παιχνίδι της σεζὀν. Την προηγούμενη εβδομάδα νομίζω πως η Watford ήταν απλά πιο σωματικά έτοιμη από εμάς. Οφείλαμε να είμαστε 100% για αυτό το παιχνίδι αλλά δεν μπορούσαμε να σκεφτούμε τη Hoffenheim. Ούτε και να την ξεχάσουμε. Αυτή είναι πρόκληση και μέχρι τώρα όλα καλά. Δίνουμε στους εαυτούς μας μία μέρα αποθεραπεία και ξεκινάμε ξανά. Μπορεί να κάνεις λάθος παρότι δεν θα έπρεπε. Είναι γρήγορη η αρχή για όλους μας.»  είπε ο Klopp προτού απαντήσει καθαρά για το ζήτημα του rotation :

«Αν μπορούμε, οφείλουμε να κάνουμε αλλαγές. Αν τα πηγαίνουν καλά όπως με την Palace, παρότι δεν είχαν πριν παιχνίδι. Ο Gomez καθόλου λεπτά, ο Robbo (σ.σ ο Robertson), ο Klavan και ο Sturridge χωρίς λεπτά. Αν τα πηγαίνουν έτσι σίγουρα θα αλλάζουμε. Αν όχι, δεν μπορούμε να πετάξουμε έτσι ένα παιχνίδι. Διότι όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, ειδικά εδώ και δεν θα το δοκιμάσουμε καν.» συμπλήρωσε ο τεχνικός των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com