Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Συνεχίζει on fire η U23

Συνεχίζει on fire η U23

Τη νίκη της στην πρεμιέρα της Premier League 2 ζευγάρωσε σήμερα η Liverpool με την πρώτη της νίκη εντός έδρας στο Prenton Park με 3-0 επί της Sunderland. Η νίκη ήρθε πολύ πιο δύσκολα απ΄ότι φαίνεται για τους νέους του Neil Critchley, οι οποίοι είχαν τον Virtue να σκοράρει δύο φορές και τον Brewster μία ενώ ήταν συνολικά εξαιρετικός. Το ματς :

Στο όγδοο λεπτό ο Kent με ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα ψηλά αφού πέρασε δύο αμυντικούς της Sunderland. Στο 15, ο Grujic σούταρε ψηλά και δεν έδωσε στον Danny Ings που ήταν σε πολύ καλύτερη θέση. Και ο Woodburn με τη σειρά του σούταρε ψηλά με βολέ στην κίνηση από σέντρα του Hart. Ο Grabara απέκρουσε πολύ επικίνδυνο σουτ του Molyneux και κράτησε το 0 για τη Liverpool λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Ings ήταν ο αποδέκτης της σέντρας του Grujic κατέβασε και εκτέλεσε άουτ.

Στο ημίχρονο πἐρασαν στον αγώνα οι Virtue και Brewster, οι οποίοι άλλαξαν και τη μοίρα του ματς. Ο Brewster προειδοποίησε με πλασέ από τη σέντρα ακριβείας του Whelan αλλά ο Maksymilian Stryek απέκρουσε εντυπωσιακά. Η Sunderland απάντησε με δύο ευκαιρίες των Molyneux και Embleton. Στο 78ο τελικά άνοιξε το σκορ της αναμέρησης. Ο Dhanda που ήταν εντυπωσιακός στην πρεμιέρα απέναντι στη Swansea σέντραρε. ο αρχηγός Whelan έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι και ο Virtue στο rebound έκανε το 1-0 προ κενής εστίας. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ejaria βρήκε τον Brewster που με σπριντ έφθασε απέναντι από τον τερματοφύλακα και δε λάθεψε. Στο 87 ο Brewster ντύθηκε δημιουργός και ο Virtue που συνάντησε τη μπάλα στο δρόμο του από τη σέντρα του πρώτουέκανε το 3-0 που μάλλον δεν άξιζε στους Reds συναρτήσει της μουδιασμένης εμφάνισής τους για 70 λεπτά.

LIVERPOOL: Grabara, Whelan, Hart, Phillips, Jones, Williams, Kent (Brewster 45), Grujic (Virtue 45), Ings (Dhanda 70), Ejaria, Woodburn.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com