Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gini : «Το σπουδαίο αποτέλεσμα είναι την άλλη Τετάρτη»

Gini : «Το σπουδαίο αποτέλεσμα είναι την άλλη Τετάρτη»

Ο Georginio Wijnaldum δεν ήταν και ο καλύτερος για τη Liverpool το χθεσινό βράδυ στη Γερμανία. Αντιθέτως ήταν σίγουρα κατώτερος του καλού Can αλλά και μέτριου Henderson ενώ ολοκλήρωσε λιγότερες από τις 6/10 πάσες του στο πρώτο ημίχρονο σωστά.

Μετά το παιχνίδι, ο Ολλανδός διεθνής μέσος της Liverpool δήλωσε πως το αποτέλεσμα απέναντι στη Hoffenheim θα κριθεί την άλλη εβδομάδα στο Anfield όταν και θα μπορεί να γίνει απολογισμός της εικόνας των δύο ομάδων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

« Το σπουδαίο αποτέλεσμα πρέπει να είναι στο τέλος των δύο αγώνων. Τότε θα σημαίνει πως περάσαμε στο Champions League. Σήμερα το πρωί, ο Klopp μας έδειξε που θα μπορούσαμε να βρούμε χώρους και να τους αξιοποιήσουμε. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο. Στο γκολ τους απλά σταματήσαμε να αμυνόμαστε. Ήταν ωραίο γκολ αλλά αν αμυνόμασταν καλύτερα μάλλον δεν θα υπήρχε γκολ.» είπε ο Wijnaldum προτού κάνει αναφορά και στον Trent Alexander Arnold, τον πολυτιμότερο παίκτη της χθεσινής αναμέτρησης :

« Ήταν καλή η εκτέλεση του φάουλ αλλά πρώτα έπρεπε να τον καλέσουμε να το εκτελέσει. Έχει την αυτοπεποίθηση. » συμπλήρωσε ο Ολλανδός.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com