Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ρώτησε για Seri η Liverpool!

Ρώτησε για Seri η Liverpool!

Πριν από κάποιες εβδομάδα σε αφιέρωμα που είχαμε ετοιμάσει για πιθανές εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν κατάφερνε η Liverpool να αποκτήσει τον Naby Keita, είχαμε αναφερθεί με εξαιρετικά λόγια για τον Jean Michel Seri. Έναν παίκτη πολύ κοντά στο προφίλ του μέσου της Leipzig.

Όπως αναφέρει ο Guardian, η Liverpool ρώτησε την ομάδα της Nice σχετικά με τη διαθεσιμότητα του Ιβοριανού μέσου, Ο Seri παρακολουθείται στενά από τις Barcelona, Paris αλλά και από πολλές αγγλικές ομάδες όπως η Arsenal και η Tottenham. Η Nice δεν βρίσκεται σε πίεση να πουλήσει ωστόσο από κάποιες πηγές φέρεται να υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του παίκτη ύψους 34.000.000 λιρών ενώ από κάποιες άλλες αυτό φέρεται να είναι το ποσό που αξιώνει η Nice.

H Barcelona είχε δείξει πρόθυμη να πληρώσει αυτό το ποσό στην ομάδα της Νίκαιας ωστόσο μένει να δούμε τι θα πράξει μετά την απόκτηση του Paulinho από την Κίνα, παίκτη που αγωνίζεται στην ίδια θέση. Η Arsenal επίσης φαίνεται να έχει μιλήσει με τους εκπροσώπους του παίκτη τις τελευταίες εβδομάδες αλλά χρειάζεται πρώτα να πουλήσει ποδοσφαριστές προτού κάνει αποφασιστική κίνηση.

Η Liverpool έκανε ήδη την πρώτη επαφή με τους «Αετούς» αλλά θα πρέπει να κινηθεί γρήγορα για την απόκτηση του παίκτη. Βέβαια, οποιαδήποτε εξέλιξη δύσκολα θα είναι ραγδαία με τη Nice να αντιμετωπίζει τη Napoli για τα play off του Champions League.

Μοιραστείτε το!

One thought on “Ρώτησε για Seri η Liverpool!

  1. Comment *Φιλοι, ασφαλως θα θυμαστε τα αρθρα (ΑΠΡΙΛΙΟΣ-ΜΑΙΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ) που αφορουσαν την ομαδα μας, και ανεφεραν ότι η διοικηση είναι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ διατεθειμενη να διαθεσει το μεγαλυτερο μπατζετ στην ιστορια του συλλογου για μεταγραφες. Αντ αυτου και ενώ και μετα βιας πραγματοποιησε (από τα αζητητα) μια ματαγραφη, αναλλωνεται ολο το καλοκαιρι με το εάν θα δωσει η όχι τον Coutinho. Νομιζω ότι είναι μια τακτικη που στην πατριδα μας ονομάζουμε «φευγειν δια του αρραβώνος».
    Εχουν μηπως την εντυπωση ότι ειμαστε ολοι μας ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com