Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Can: «Καυτοί στην πρεμιέρα» (video)

Can: «Καυτοί στην πρεμιέρα» (video)

Η ομάδα μετράει ήδη αντίστροφα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Watford, και όλοι θέλουν να αγωνιστούν. Αυτά είναι τα λόγια του Emre Can, ο οποίος δείχνει «καυτός», όμως έχει επίγνωση της κατάστασης. Και η έξοδος στο Vicarage Road μόνο εύκολη δεν θα είναι.

Ούτε πέρυσι ήταν, όμως ο Emre ήταν πάλι καυτός. Και όταν εννοούμε καυτός, εννοούμε αυτό:

Όμως, αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δεν είναι κάθε μέρα του Άη Γιαννιού, και η Liverpool πρέπει να είναι προσεκτική για να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις Can:

«Πιστεύω πως όλοι ανυπομονούν για την νέα χρονιά. Η προετοιμασία έλαβε τέλος τώρα, πιστεύω πως τα πήγαμε πολύ καλά και τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε με αισιοδοξία στην νέα χρονιά. Θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με την Watford, όμως όλοι ανυπομονούμε για το ματς, όλοι είμαστε 100% καυτοί για την πρεμιέρα» είπε στην αρχή ο Can, δίνοντας το σύνθημα για το ξεκίνημα της χρονιάς.

«Παίξαμε καλά στο τέλος της χρονιάς κι ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι και να κερδίσουμε τα πρώτα παιχνίδια. Είναι σημαντικό (σ.σ. εννοεί να κερδίσεις στην πρεμιέρα) γιατί σου αφήνει καλό συναίσθημα, ενόψει της συνέχειας. Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Watford, όμως πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να παίξουμε όπως ξέρουμε, και τότε μπορούμε να κερδίσουμε εκεί» είπε στην συνέχεια, ενώ στο τέλος μίλησε για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε πέρυσι στο ίδιο γήπεδο.

«Τώρα που θα επιστρέψω στο Watford, οι αναμνήσεις θα είναι φανταστικές για μένα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ, είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει ποτέ κι ελπίζω να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» 

Πριν φύγει, ρωτήθηκε για το πως περιμένει να παίξει η Watford. Η απάντηση του;

«Είναι δύσκολο να πεις πως θα παίξουν. Έχουν νέους παίκτες και θα είναι ενδιαφέρον να δεις ποιοι θα αγωνιστούν και πως. Θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι» κατέληξε ο Γερμανός με τουρκικές ρίζες μέσος.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com