Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Βρέθηκε ο αντί-Van Dijk για την Soton;

Βρέθηκε ο αντί-Van Dijk για την Soton;

Η Southampton φαίνεται να προετοιμάζεται όλο και πιο έντονα για την μετά Van Dijk ζωή, καθώς το ποτάμι δεν γυρίζει πια για την σχέση τους, με τον Ολλανδό να συνεχίζει να προπονείται μόνος του στο Southampton. Μένουν να γίνουν συζητήσεις μεταξύ της ομάδας και του ποδοσφαιριστή εντός της εβδομάδας, όμως είναι προφανές πως η Soton δεν ελπίζει και πολλά, με την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στην Liverpool να θεωρείται δεδομένη.

Έτσι, φαίνεται πως έχουν βρει τον αντικαταστάτη του, με την ομάδα να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Lazio για έναν άλλον Ολλανδό αμυντικό. Ο λόγος για τον Wesley Hoedt, ο οποίος κοστολογείται στα 12 εκατομμύρια λίρες, όπως αναφέρει η Daily Mail. Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται πως η Liverpool θα επιταχύνει τις διαδικασίες για την υπόθεση Van Dijk εντός της εβδομάδας, έχοντας ξεκάθαρα ως σύμμαχο τον παίκτη και την κατάσταση στην ομάδα.

Διατηρούμε πάντοτε την δέουσα επιφύλαξη και αναμένουμε τα νεότερα από την συνάντηση του Virgil με την Southampton. Οποιεσδήποτε εξελίξεις θα σημειωθούν μετά από αυτή την συνάντηση, αν ο παίκτης αποφασίσει να καταθέσει επίσημο αίτημα μετεγγραφής. Αλλά ακόμα και τότε, η Liverpool θα χρειαστεί να κινηθεί με προσοχή, έχοντας νωπές τις μνήμες του προηγούμενου μήνα, με την άρον άρον απόσυρση του ενδιαφέροντος για τον Van Dijk. Αυτή την φορά, η Southampton θα αναγκαστεί να είναι πιο διαλλακτική· δεν θα έχει και πολλές επιλογές. Αυτό δεν σημαίνει πως αν μπορέσει, δεν θα κάνει την υπόθεση  όσο πιο δύσκολη γίνεται. Πλέον, θα είναι θέμα γοήτρου. Και αυτό είναι ήδη πληγωμένο· για άλλη μία φορά.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com