Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αύριο ενσωματώνεται ο Salah

Αύριο ενσωματώνεται ο Salah

Την πρώτη γεύση από τον Mohamed Salah στα χρώματα της Liverpool θα μπορέσουν να έχουν οι οπαδοί των Reds την επόμενη εβδομάδα. Ο Αιγύπτιος εξτρέμ της ομάδας αναμένεται να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή αύριο, επομένως να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του Klopp για το πρώτο φιλικό της ομάδας, την επόμενη Τετάρτη, με αντίπαλο την Tranmere Rovers.

Ο Salah βρίσκεται στο γκρουπ παικτών που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, επομένως δικαιούνταν μία μεγαλύτερη άδεια από τους υπόλοιπους παίκτες που ήδη έχουν ενσωματωθεί. Αρχικά, αναμενόταν για την επόμενη εβδομάδα, κάτι που θα τον έθετε εκτός των δύο φιλικών με Tranmere την Τετάρτη και Wigan την Παρασκευή, βάζοντας ως πιθανή ημερομηνία ανεπίσημου ντεμπούτου του Premier League Asia Cup.

Όμως, ο Salah, μαζί με τους Gini Wijnaldum, Simon Mignolet, Ragnar Klavan, Dejan Lovren, Divock Origi, Marko Grujic, Harry Wilson και Danny Ward θα βρίσκονται από αύριο στο Melwood, με την υπόλοιπη ομάδα κάτι που δίνει την ευκαιρία στο Klopp, αν θελήσει, να του δώσει αγωνιστικά λεπτά σε ένα από τα πρώτα δύο φιλικά των Reds.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com