Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Με… εντολή Klopp φουλ για Keita!

Με… εντολή Klopp φουλ για Keita!

Με άρθρο του έγκυρου Paul Joyce των Times, επιβεβαιώνεται πως η Liverpool θα ανεβάσει από την βδομάδα που ξεκινάει ρυθμούς για την υπόθεση του Naby Keita, καθώς ο ίδιος ο Jurgen Klopp έδωσε εντολή να προχωρήσει η υπόθεση του παίκτη!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Joyce, o μέσος από την Γουινέα έχει ήδη πρόταση 130.000 λιρών την εβδομάδα από τους «Reds», όμως ο σκόπελος της RB Leipzig είναι πάντα το μεγάλο εμπόδιο.

Έτσι, ο Klopp, επιστρέφοντας στο Melwood από αυτή τη βδομάδα ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, θα μπει και αυτός ενεργά στην υπόθεση, ώστε η Liverpool να ετοιμάσει επιτέλους ένα πακέτο που να μπορεί να βάλει την Γερμανική ομάδα σε συζητήσεις για την παραχώρηση του παίκτη.

Το άρθρο συνεχίζει αναφέροντας ότι η Liverpool έχει πλήρη επίγνωση της πολιτικής της ομάδας της Λειψίας «είτε 80 εκατομμύρια ευρώ είτε τίποτα» και επομένως δεν υπάρχει κάποια λογική να προτείνουν ένα ποσό αρκετά μακριά, το οποίο θα απορριφθεί με τη μία από τη δευτεραθλήτρια Γερμανίας.

Αντ’αυτού, η Liverpool θα ετοιμάσει ένα πακέτο που μαζί με τα όποια μπόνους και πρόσθετα θα πλησιάζει, αν όχι θα πιάνει, τα 80 εκατομμύρια που θέλουν οι Γερμανοί.

Ο Keita το επόμενο καλοκαίρι θα έχει μία ρήτρα κοντά στα 57 εκατομμύρια €, όμως ο Klopp θέλει τον παίκτη άμεσα και δεν έχει σημασία για εκείνον πόσο παραπάνω θα κοστίσει στην ομάδα του η απόκτηση του μέσου από τη Γουινέα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αυτής της βδομάδας πάντως, τα οποία ήρθαν αρχικά από τον Ed Maylon της Mirror και σήμερα το πρωί από μέσα της πατρίδας του Αφρικανού μέσου, και ο ίδιος ο Keita περιμένει πως και πως μία μεταγραφή στη Liverpool, ένα «όνειρο» για τον ίδιο και αναμένεται να συναντηθεί με το Δ.Σ. της ομάδας της Λειψίας για να πιέσει και αυτός με τη σειρά του να μπουν οι δύο σύλλογοι σε απευθείας διαπραγματεύσεις για την περίπτωσή του. Σίγουρα το νερό μπορεί να μπει στο αυλάκι αυτήν την βδομάδα, ίσως και από τις αρχές της και γιατί όχι, ο Naby Keita να γίνει το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των «Reds» και το πρώτο από τις… «μεγάλες καψούρες» του Jurgen Klopp.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com